PS 4 Slim'in Altına Veya Üstüne Bir Şey Koymak Zarar Verir mi?

Bizde diyoruz ki ikisi de bir fayda etmez ısınması sadece termal macun değiştirmesi ile azalır.

Tamam ikisi de fayda etmez ama siz hangisini önerirsiniz alacağım yine de başka şeylerde kullanırım PS4'te işe yaramazsa.

dostum alttan ısınma gibi bir durumu yok ama rahatsızsan dikey tutacak alıp dikey oynaya bilirsin bendede ps4 slim vardı ama 2 yıldan sonra sese çare bulamıyorsun malesef

1 ay önce üst kapağını çıkarıp fanını temizledim.

1 ay önce üst kapağını kaldırıp temizledim zaten tertemiz içi masadaki tozları da arada siliyorum USB'leri gerek yok temizlemeye çalışsın yeter termal macun için kendim değiştiremem kaliteli macun 100TL zaten bir de cihazın içi açılmış olacak PS4 Pro ya da PS5'e geçerken satarken sıkıntı olacak içinin açılması.
Masayi ısıtması bir problem yaratmaz yakicak bir sıcaklık değil.

Ne yalan söyleyim hani sıcak tencereye elini deydirip geri çekersin ya o derece sıcak oluyordu.
Dostum alttan ısınma gibi bir durumu yok ama rahatsızsan dikey tutacak alıp dikey oynayabilirsin bende de PS4 Slim vardı ama 2 yıldan sonra sese çare bulamıyorsun maalesef.

Demekki 2 yılda termal macun gg oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…