furkan00677 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #1 Merhaba. PS 4 aldım. Kardeşimle oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Yarış oyunu daha iyi olur. Maç vs istemiyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
Merhaba. PS 4 aldım. Kardeşimle oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Yarış oyunu daha iyi olur. Maç vs istemiyoruz.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 2 Şubat 2025 #2 Yarış oyunundan ziyade split screen olarak en sevdiğim oyun olan A Way Out'u önerebilirim.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Şubat 2025 #3 furkan00677 dedi: Merhaba. PS 4 aldım. Kardeşimle oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Yarış oyunu daha iyi olur. Maç vs istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gran Turismo.
furkan00677 dedi: Merhaba. PS 4 aldım. Kardeşimle oynayabileceğim oyunlar arıyorum. Yarış oyunu daha iyi olur. Maç vs istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gran Turismo.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #4 Yarış oyunu değil fakat en iyi split screen oyunlardan biri It Takes Two.
furkan00677 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #5 xantarespeekk dedi: Yarış oyunu değil fakat en iyi split screen oyunlardan biri It Takes Two. Genişletmek için tıkla... O oyun bilgisayarımda var hocam o yüzden almadım. Keremmss dedi: Gran Turismo. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Blacksidemre dedi: Yarış oyunundan ziyade split screen olarak en sevdiğim oyun olan A Way Out'u önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oda bilgisayarımda var hocam.
xantarespeekk dedi: Yarış oyunu değil fakat en iyi split screen oyunlardan biri It Takes Two. Genişletmek için tıkla... O oyun bilgisayarımda var hocam o yüzden almadım. Keremmss dedi: Gran Turismo. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Blacksidemre dedi: Yarış oyunundan ziyade split screen olarak en sevdiğim oyun olan A Way Out'u önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oda bilgisayarımda var hocam.