PS 4 vs 4 Pro

Eğlenmek için aldğın bir şeyi zarar olarak sayamazsın açık ve net.

Ne için aldığın fark etmez, o şeyin işlevi bittikten sonra niye satmayasın? Sen telefonun eskiyince satmayıp saklıyorsun herhalde.
2. el piyasası diye bir şey olmazdı dediğiniz şey olmasaydı.

PS4 Pro, PS5 Pro'dan bile daha saçma bir cihaz. Eğer bütçeyi zorlayacaksa almanın bir anlamı yok. Bütçeyi zorlamayacaksa ve en iyisini almalıyım derdi varsa o zaman PS4 Pro alınabilir.

PS4 Slim kullanmış biri olarak yeterli diyebilmek için yedekte iyi bir bilgisayarının olması ve konsoldan beklentinin olmaması gerek. PS4 Pro alırsan satman zor, PS4 Slim alırsan kullanmak zor.
Günümüz için o kadar da yeterli bir konsol değil. Sırf kozmetik amaçlı para vermek bana göre.

Aga insanı soğuttunuz vallahi ya. PC alacaktım fakat sistemler çok pahalı o yüzden PS alayım dedim de heralde 4 slim yada 5 alacam

Ne alaka bro ben senmiyim annemin yada babamın üstünden geçineyim. Bilgin yoksa ifade belirtme olur biter.
Yaşının küçük olduğunu düşündüm bro araştırmadan paranı çar çur ediyorsun diye. Kendi paranı çar çur ediyorsan yine kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…