PS 4 vs mevcut sisteme RAM yükseltmesi

oyuncu1233

Hectopat
Daha fazla  
APU işlemcili bir PC kullanıyorum. sizce 8 GB daha RAM mı alayım (eğer 8 GB RAM alırsam hemen alabilirim), yoksa 6-7 ay sonra PS 4 mü alayım?

Yani APU bir sistemde oyun performansı RAM ile ne kadar artabilir tartışılır. Oynadığın oyuna bağlı olarak tabii ki iş görebilir fakat bir PS4 grafiği ve standardı zor.

PS 4 oyunları çok pahalı bence eğer onları alacak durumun varsa PS4 daha zevkli gibi gelir bana.

APU işlemcili bir PC kullanıyorum. sizce 8 GB daha RAM mı alayım (eğer 8 GB RAM alırsam hemen alabilirim), yoksa 6-7 ay sonra PS 4 mü alayım?
Bu iki konu arasında kalıp 1 hafta önce Apu 16gb ram 3400g işlemci bir apu sistem topladım. İlerleyen zamandada Xbox series bakıcam. Bence bilgisayarına ağırlık var.

APU işlemcili bir PC kullanıyorum. Sizce 8 GB daha RAM mı alayım (eğer 8 GB RAM alırsam hemen alabilirim), yoksa 6-7 ay sonra PS 4 mü alayım?

PS 4 alırsan olacaklar: Oyun lazım çok pahalı kol bozulur onlarda pahalı ve bir yerden sonra çok oynamazsın.

RAM alırsan olacaklar: Bilgisayarını daha ferah şekilde kullanabilirsin.

PS 4 alırsan olacaklar: Oyun lazım çok pahalı kol bozulur onlarda pahalı ve bir yerden sonra çok oynamazsın.

RAM alırsan olacaklar: Bilgisayarını daha ferah şekilde kullanabilirsin.
Ram daha rahat kullanım sağlar fakat apu sistemde oyun performansını o kadar etkiler mi sizce ?

RAM daha rahat kullanım sağlar fakat APU sistemde oyun performansını o kadar etkiler mi sizce?

Hocam eğer RAM yüzünden sıkıntı çeken oyun var ise rahatlar RAM yetmezliği olursa kasma yapar APU sistemlerin gücü çok olmayabilir ama her türlü FPS artışı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…