RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 244 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:44 #11 Mephistopheles dedi: Ucuza bulursan PS4 al, game Pass istiyorsan One S. Ama bütçeyi biraz daha zorlayıp PS5 digital ya da Series S alabilirsen ilerisi için daha iyi olur. Zira PS4, Xbox One S bayağı eski kaldı. Yeni oyunlar ya çıkmıyor ya da kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 8 k ya PS 4 buldum. Lskow dedi: Series S alıp geçin. Genişletmek için tıkla... Aykanpower dedi: Her türlü en iyi seçenek. Genişletmek için tıkla... kadirbgcii dedi: Series S alın hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... İkinci el değil mi
Mephistopheles dedi: Ucuza bulursan PS4 al, game Pass istiyorsan One S. Ama bütçeyi biraz daha zorlayıp PS5 digital ya da Series S alabilirsen ilerisi için daha iyi olur. Zira PS4, Xbox One S bayağı eski kaldı. Yeni oyunlar ya çıkmıyor ya da kötü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 8 k ya PS 4 buldum. Lskow dedi: Series S alıp geçin. Genişletmek için tıkla... Aykanpower dedi: Her türlü en iyi seçenek. Genişletmek için tıkla... kadirbgcii dedi: Series S alın hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... İkinci el değil mi
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 572 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:54 #12 RawRei dedi: 8 k ya PS 4 buldum. İkinci el değil mi Genişletmek için tıkla... 2. el de olur yeni nesil sonuçta. Temizse iyidir.
RawRei dedi: 8 k ya PS 4 buldum. İkinci el değil mi Genişletmek için tıkla... 2. el de olur yeni nesil sonuçta. Temizse iyidir.