PS 4'de BF1 klavye ve mouse kabul eder mi?

BeastBlood

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık
Merhaba arkadaslar PS 4'e klavye ve mouse bağlasak BF1'de çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör var galiba, onu almadan olmaz. Üstelik neden başkalarının hakkını yiyorsunuz? Siz klavye-mouse ile oynarken millet Gamepad ile oynuyor olacak. Ama sizin kararınız, siz bilirsiniz.
Onlarda adaptör alıp oynayabilir, herkes Gamepad ile oynayacak diye bir şey yok.

Adaptör var galiba, onu almadan olmaz. Üstelik neden başkalarının hakkını yiyorsunuz? Siz klavye-mouse ile oynarken millet Gamepad ile oynuyor olacak. Ama sizin kararınız, siz bilirsiniz.

Fortnite klavye ve fare kabul ediyor. Ama oyunda fazla Gamepad kullanan görmedim. Bazı kişi Gamepad iyi oynar bazı ise klavye ve fare da iyi oynar. Burada hak yenilecek bir şey görmedim. CoD PS4 ile klavye, fare oynayan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite klavye ve mouse kabul ediyor. Ama oyunda fazla Gamepad kullanan görmedim. Bazı kişi Gamepad iyi oynar bazı ise klavye ve mous da iyi oynar. Burda hak yenilecek bir şey görmedim. CoD PS4 ile klavye mouse oynayan var.

Evet Fortnite izin veriyor, ama seni bilgisayar sunucusuna atıyor. Üstelik dünyanın en iyi Gamepad ile oynayan adamı ile sıradan bir klavye mouse oyuncusu eşit mi? Değil. Klavye mouse her zaman öndedir.
Onlarda adaptör alıp oynayabilir, herkes Gamepad ile oynayacak diye bir şey yok.

Onur, gurur diye bir şey var. Ondan almıyor olabilirler. Üstelik klavye-mouse ile oynacak ise neden PS4 alıyor? Zaten önceden piyasada PS4 Slim 3200 TL civarıydı. O fiyata güzel bir sistem toplayabilirler.

Ben zamanında 1550'ye aldım bende şeref namus onur sadece klavye mouse bağlıyınca beni PC serverine atarmı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…