Kesitdizi Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 PS 4'e EA Play alırsam hangi oyunları sınırsız oynarım? Özellikle FIFA 22 ve F1 22'de 10 saatlik süre sınırı yok değil mi? FIFA 23'te 10 saat sınırı geçerli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023
PS 4'e EA Play alırsam hangi oyunları sınırsız oynarım? Özellikle FIFA 22 ve F1 22'de 10 saatlik süre sınırı yok değil mi? FIFA 23'te 10 saat sınırı geçerli mi?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Haziran 2023 #2 O sınır kalktı bu oyunlar için. Saat sınırı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kesitdizi Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: O sınır kalktı bu oyunlar için. Saat sınırı yok. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 kesin değil mi? Online oynamıyorum. İnternet de yavaş biraz, indirmesi uzun sürüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: O sınır kalktı bu oyunlar için. Saat sınırı yok. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 kesin değil mi? Online oynamıyorum. İnternet de yavaş biraz, indirmesi uzun sürüyor.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Haziran 2023 #4 Kesitdizi dedi: FIFA 23 kesin değil mi, Online oynamıyorum. İnternet de yavaş biraz, indirmesi uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet kesin. 1 ay önce falan tam sürüm olarak geldi. Artı 0 Eksi
Kesitdizi dedi: FIFA 23 kesin değil mi, Online oynamıyorum. İnternet de yavaş biraz, indirmesi uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet kesin. 1 ay önce falan tam sürüm olarak geldi.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Haziran 2023 #5 Bazı oyunlarda hala sınır var diye biliyorum ama bahsettiğiniz hiçbir oyunda şu an öyle bir sınırlama yok. Artı 0 Eksi
Bazı oyunlarda hala sınır var diye biliyorum ama bahsettiğiniz hiçbir oyunda şu an öyle bir sınırlama yok.
KS KS Kesitdizi Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #6 Mirza Kaplan dedi: Evet kesin. 1 ay önce falan tam sürüm olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. EA Play için tam sürüm ve sınırsız olarak önereceğiniz başka oyunlar var mı? WaiiXD dedi: Bazı oyunlarda hala sınır var diye biliyorum ama bahsettiğiniz hiçbir oyunda şu an öyle bir sınırlama yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Evet kesin. 1 ay önce falan tam sürüm olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. EA Play için tam sürüm ve sınırsız olarak önereceğiniz başka oyunlar var mı? WaiiXD dedi: Bazı oyunlarda hala sınır var diye biliyorum ama bahsettiğiniz hiçbir oyunda şu an öyle bir sınırlama yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
A Atreussalvatore Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 F1 23 Ne zaman EA Play'de sınırsız olur bilginiz var mı? Artı 0 Eksi