PS 4'te FPS oyunları keyif verir mi?

berkhan1995

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Göz rahatsızlıkları nedeniyle geçen sene oyun bilgisayarımı satıp kullanmayı bıraktım ve rahatsızlıklarım bayağı bir azaldı. Her neyse, konumuz şu: PlayStation 4 almayı düşünüyorum. Amacım akşamları Mortal Kombat, araba yarışı vs oynamak. İşten gelince zaten 2 saat boş vaktim oluyor. Sadece merak ettiğim bir konu var, beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Oyun bilgisayarım varken Far Cry 3, 4 Sniper Ghost contracts gibi oyunları gizlilik içerisinde aim alarak keyifle oynuyordum. PS4'te FPS'e dair hiç oyun oynamadım, şu anda korona dolayısıyla kafeler kapalı olduğu için deneyimleme şansım yok. Bu gibi hikaye oyunlarında, nişancı oyunlarında PC'yi aratır mı, keyif alabilir miyim? Öneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla rahat ateş etmeyi seviyorsanız aynı hazzı vermez ama 30 FPS ile bile oynayabilir seniz oynanır.

PC'yi aratır. FPS oyunlarında gecikme süresinin az olması gerekir. PS4'te yön vermek de zor. 30 FPS olması da dezavantajdır.

Arkadaşlar online oyunlara ayıracak vaktim yok o yüzden single olarak değerlendirelim far cry serisi ve sniper ghost gibi oyunlar oynuyabilirim onlarıda alıp oynuyacağım dolayısıyla single de pcdeki gibi rahat oynama aim alma hissiyatı veriyormu onu merak ediyorum deneyimleyemediğim için sizlere sormak istedim

Konsolda PC'deki gibi manuel nişan değil otomatik nişan vardır. Yani nişan alma tuşuna bastığınız anda otomatik olarak düşmana nişan alınır. Tabi isterseniz bunu kapatabilirsiniz.

Hocam en az 4 sene PS4 kullandım ve geçen aylarda satıp 5 ve 9500 TL bir oyun bilgisayarı aldım çünkü ikisinin de yeri bana kalırsa çok ayrı PS FPS oyunları oynanamaz yani ben kullandığım süre boyunca hep PC aradım ama hikaye yarış oyunları vs. aynı şeyi söyleyemem o kolun ve televizyonda uzanarak oyun oynamanın yeri başka o zevki de PC veremez eğer sıfır alacaksın yeni yıl KDV
İndirimlerini bekleyip Xbox Series S al yok ben 2.el alacağım ve PS özel oyunlarını oynamak istiyorum dersen eyvallah sen bilirsin ama son bir tavsiye daha PS4 slim veya PS4Pro al normali çok kaba ve sesli çalışıyor. Bu arada nasıl bir göz sorunun var bilmiyorum ama ıblock koruyucu gözlük kullanmanı öneririm.
son olarak o aim ve hissiyatı ps kesinlikle vermez.

Hocam genellikle işten eve döndüğümde 1-2 saat arası boş vaktimi ps4 te değerlendireceğim için mortal kombat nfs gta 5 gibi oyunlar bana keyif almam için yeterli geliyor ama pcde sniper gibi far cry gibi gizlilik Nişancılık filan keyif alıyordum önceden canım isterde alırsam beni hüsrana uğratırmı tatmin edermi orasını öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…