PS 5 almak mantıklı mı?

AMİDALA

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Pazarlama takım lideri
Merhaba, güçlü bir bilgisayara sahibim fakat son zamanlarda PS5 almayı düşünüyorum. Alırsam İtalya'dan alacağım. Sizce almak mantıklı mı? Fikriniz nedir?

Hikayeli oyun oynayacaksanız alınır neden alınmasın? Oyunları karşılayabilecek bir bütçenizde var ise tadından yenmez.

Merhaba, güçlü bir bilgisayara sahibim fakat son zamanlarda PS5 almayı düşünüyorum. Alırsam İtalya'dan alacağım. Sizce almak mantıklı mı? Fikriniz nedir?

Özel oyun derdiniz falan yoksa gereksiz, GoW TLOU falan onlar zaten PC de var.

Özel oyun ve hikayeli oyun seviyorsanız alın hocam bende kullanıyorum gayet iyi bir cihaz.

Hikayeli oyun oynayacaksanız alınır neden alınmasın? Oyunları karşılayabilecek bir bütçenizde var ise tadından yenmez.
EA FC 24 oynarım diye düşünüyorum.

Özel oyun ve hikayeli oyun seviyorsanız alın hocam bende kullanıyorum gayet iyi bir cihaz.
Hocam kendi masaüstü bir bilgisayara sahibim ve seyahat ettiğimde aldığım gaming laptopu ablam kullanıyor ve bana dert oldu açıkçası. Bir yere gittiğim zaman oynamak için alıyorum.

İyi bir PC niz var ise bence çok gerek yok. Ancak oynamak istediğiniz özel bir oyun var ise neden olmasın gerçekten ayrı bir keyfi var.

PS5'te en çok zevk alınan şey net FIFA'dır geriye kalan oyunların büyük bir kısmı zaten PC'de var ve sorunsuz oyun deneyimi sunuyor zaten. Eğer güçlü bir bilgisayarınız varsa bence gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…