2-4 hafta içinde PS5 alacagım ancak CD mi alsam dijital mi alsam veya nereden alacagım onu bilmiyorum. Eger dijital alırsam muhtemelen PS Plus'ın en yüksek paketini yıllık olarak alırım diye düşünüyorum. Ancak dedigim gibi nereden alırım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Her zaman CD'li sürüm alın. Fazlası var eksiği yok. CD'li sürüm ile sadece Plus değil 2. el oyun pazarına da girebiliyorsun ve oyunları neredeyse sıfır zararla oynayıp satabiliyorsun veya takas edebiliyorsun. Kaldı ki internetin çok hızlı değilse bir oyunu CD ile aldığında abartısız en geç 20dk'de en büyük oyun bile yükleniyor ama dijital ile aynı oyunu sabaha kadar inmesini beklersin. İnternet hızını kimse demez ama internet alt yapın kötüyse CD ilaç.
Her zaman CD'li sürüm alın. Fazlası var eksiği yok. CD'li sürüm ile sadece Plus değil 2. el oyun pazarına da girebiliyorsun ve oyunları neredeyse sıfır zararla oynayıp satabiliyorsun veya takas edebiliyorsun. Kaldı ki internetin çok hızlı değilse bir oyunu CD ile aldığında abartısız en geç 20Dk'de en büyük oyun bile yükleniyor ama dijital ile aynı oyunu sabaha kadar inmesini beklersin. İnternet hızını kimse demez ama internet alt yapın kötüyse CD ilaç.
Yorumları okuyun ve karar verin yaşadığınız ilde satan esnaflar varsa onları da düşünebilirsiniz. Biraz fazla verip Bilkom garantili de düşünebilirsiniz.
2-4 hafta içinde PS5 alacagım ancak CD mi alsam dijital mi alsam veya nereden alacagım onu bilmiyorum. Eger dijital alırsam muhtemelen PS Plus'ın en yüksek paketini yıllık olarak alırım diye düşünüyorum. Ancak dedigim gibi nereden alırım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Yorumları okuyun ve karar verin yaşadığınız ilde satan esnaflar varsa onları da düşünebilirsiniz. Biraz fazla verip Bilkom garantili de düşünebilirsiniz.
Şahsen benim param var çok şükür ve digital kullanıyorum çünkü blue ray sesine tahamülüm yok. Bir de bir yere taşırken yanımda diskleri de götürmeyi sevmiyorum ondan digital Slim aldım. Oyunları da zamlardan önce aldım şu an bayağı bir oyun stokum var rahatım ama sen takas yaparım ortak oyun alırım diyorsan diskli al.
İthalatçı garantili alın hocam 10k fark var arada bende Slim kasayı iki ay önce tech7 diye bir satıcıdan almıştım sorun yaşamadım hiç illa sorun yaşayan olacaktır sonuçta dolusuyla satılıyor bu cihazlardan.
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu satıcıda genel olarak yorumları bayağı iyi switch OLED almıştım kendilerinden sorun yaşamamıştım bakabilirsiniz.