Ramazan Başyiğitt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Ben PS5 Slim alacağım, acaba CD'siz oyun yükleyebilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
N1ght5 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Ramazan Başyiğitt dedi: Ben PS5 Slim alacağım, acaba CD'siz oyun yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet PlayStation Store'den oyun satın alabilirsin.
Ramazan Başyiğitt dedi: Ben PS5 Slim alacağım, acaba CD'siz oyun yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet PlayStation Store'den oyun satın alabilirsin.
Ramazan Başyiğitt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 N1ght5 dedi: Evet PlayStation Store'den oyun satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alacağım PS5 Digital değil yani PS Store'dan alıp yükleyebilirim değil mi? Emin olmak için sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
N1ght5 dedi: Evet PlayStation Store'den oyun satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alacağım PS5 Digital değil yani PS Store'dan alıp yükleyebilirim değil mi? Emin olmak için sordum.
penk Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 12gb i5 12400f 8*2 3200mhz 550w psu 165hz 1ms Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 Evet ps5 digital olmasa bile yükleyebilirsiniz.
Ramazan Başyiğitt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 penk dedi: Evet ps5 digital olmasa bile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
penk dedi: Evet ps5 digital olmasa bile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #6 Her playsatation için geçerli bu ister dijital al ister CD girişli. Ve sadece PS için değil aynı yöntem Xbox konsolları içinde geçerli. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Her playsatation için geçerli bu ister dijital al ister CD girişli. Ve sadece PS için değil aynı yöntem Xbox konsolları içinde geçerli. Umarım yardımcı olmuşumdur.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 3 Şubat 2024 #7 Ramazan Başyiğitt dedi: Alacağım PS5 Digital değil yani PS Store'dan alıp yükleyebilirim değil mi? Emin olmak için sordum. Genişletmek için tıkla... Evet. Dijital sürümde sadece ps store'dan alabilirsin ama Diskli sürümde her ikisini de yapabilirsin.
Ramazan Başyiğitt dedi: Alacağım PS5 Digital değil yani PS Store'dan alıp yükleyebilirim değil mi? Emin olmak için sordum. Genişletmek için tıkla... Evet. Dijital sürümde sadece ps store'dan alabilirsin ama Diskli sürümde her ikisini de yapabilirsin.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #8 Ramazan Başyiğitt dedi: Ben PS5 Slim alacağım, acaba CD'siz oyun yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. boşuna para israfi artık cd'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden cd alasın ki
Ramazan Başyiğitt dedi: Ben PS5 Slim alacağım, acaba CD'siz oyun yükleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. boşuna para israfi artık cd'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden cd alasın ki
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #9 @xobavenso Medya oynatıcı olarak hala iş görür.
mrg4dget Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Android... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2024 #10 HFO dedi: @xobavenso Medya oynatıcı olarak hala iş görür. Genişletmek için tıkla... Medya oynatıcı olarak da cd kullanılmıyor artık
HFO dedi: @xobavenso Medya oynatıcı olarak hala iş görür. Genişletmek için tıkla... Medya oynatıcı olarak da cd kullanılmıyor artık