SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.664 Çözümler 6 3 Şubat 2024 #11 xobavenso dedi: Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. Boşuna para israfi artık CD'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden CD alasın ki. Genişletmek için tıkla... PS4 oyunları varsa onları takıp oynayabilir.
xobavenso dedi: Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. Boşuna para israfi artık CD'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden CD alasın ki. Genişletmek için tıkla... PS4 oyunları varsa onları takıp oynayabilir.
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #12 mrg4dget dedi: Medya oynatıcı olarak da cd kullanılmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Blu-Ray filmler için gayet mantıklı cihazlar aslında.
mrg4dget dedi: Medya oynatıcı olarak da cd kullanılmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Blu-Ray filmler için gayet mantıklı cihazlar aslında.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Şubat 2024 #13 xobavenso dedi: Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. Boşuna para israfi artık CD'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden CD alasın ki. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar 1000 TL'den başlıyor 5 10 tane aldığın zaman 1 tane PS5 fiyatı oluyor ben bitirdiğim oyunları takaslıyorum mesela boşuna para vermeye gerek yok.
xobavenso dedi: Konuyla alakasız ama bence diskli almayın. Boşuna para israfi artık CD'ler pek kullanılmıyor ve dijitalden almak varken neden CD alasın ki. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar 1000 TL'den başlıyor 5 10 tane aldığın zaman 1 tane PS5 fiyatı oluyor ben bitirdiğim oyunları takaslıyorum mesela boşuna para vermeye gerek yok.