PS 5 çift kol vs Xbox Series X

Radeynn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PS5 27 TL, Series X ise 32 lira. Konsolu uzun bir süre, çoğunlukla sadece kız arkadaşım kullanacak; o yüzden game Pass önemli bir rol oynuyor bu kararımda, hem daha "chill" oyunlar var hem de bilgisayar ile "crossplay" oynanabilecek daha çok oyun olduğu için. İki cihaz da 9 ay peşin fiyatına taksit yapılıyor, siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Exclusive oyunlar oynamaz diyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana kalırsa bende xbox alırdım.

Eğer PC'si yoksa oyun oynamak için PC alın derim. Konsol tarafında ise 10K civarı fiyat farkı var aralarında bence PS5 alın. PS Plus da fena değildir.

Eğer PC'si yoksa oyun oynamak için PC alın derim. Konsol tarafında ise 10K civarı fiyat farkı var aralarında bence PS5 alın. PS Plus da fena değildir.
Konsol almak aslında bir yandan da GTA 6 için hazırlık. İlerde daha iyi masaüstü bir bilgisayar dizeriz zaten diye bilgisayar düşünmüyorum açıkcası.

Konsol almak aslında bir yandan da GTA 6 için hazırlık. İlerde daha iyi masaüstü bir bilgisayar dizeriz zaten diye bilgisayar düşünmüyorum açıkcası.
O zaman net PS5 al. Hem fiyat farkı var hem de PC aldıktan sonra Series X'in çok bir değeri kalmıyor.

Game Pass PC'de de var. PS tarafında da PS Plus var zaten. Başarılı bir sistemdir.

Güncelini bilmiyorum ama Xbox'ta olup da PC'de olmayan güzel oyunlar vardı Game Pass'te ama sırf GTA 6 için de PS5 alınmaz diye düşünüyorum. GTA 6 dışı çoğu exclusive zaten PC'de bulunuyor.

Güncelini bilmiyorum ama Xbox'ta olup da PC'de olmayan güzel oyunlar vardı Game Pass'te ama sırf GTA 6 için de PS5 alınmaz diye düşünüyorum. GTA 6 dışı çoğu exclusive zaten PC'de bulunuyor.
Durum tam tersi. PS'te Sony Exclusive'leri için beklemen gerekiyor ama Xbox'ta olan oyunların neredeyse hepsi PC'de de var. Konsol games pass'te olupta PC games pass'te olmayan oyun yok neredeyse aklıma gelen tek örnek San Andreas Definitive Edition. Hatta Konsolda EA play üyeliği için ultimate alman gerekiyor diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…