PS 5 güç kablosunu dönüştürücü ile kullanmak performansı etkiler mi?

EnEsFc161

Decapat
Daha fazla  
Önceki PS5'imin DualSense'i sıkıntı çıkardığı için iade ettim. Yeni aldığım PlayStation ithal olduğu için güç kablosu Amerika girişi ile geldi ve bu performansı etkiler mi diye düşünmeye başladım dönüştürücü de kutudan çıktı ve.
https://www.hepsiburada.com/fetih-amerikan-priz-cevirici-6a250v-f-19-beyaz-pm-HBC00001C9BX7 bu dönüştürücü geldi şu an çalışıyor ama içime bir kurt düştü. Daha az bir güç iletimi ile performans düşüşü olur mu? Dediğim gibi güç kablosu. Yani daha iyi bir dönüştürücü almalımıyım? Yoksa bu yeterli mi?

Şu an kullandığınız dönüştürücü iş görüyorsa, hemen değiştirmek gerekmeyebilir. Ancak, aşırı ısınma ya da diğer sorunlar yaşıyorsanız markalı ve özellikleri iyi olan bir dönüştürücü almanızda fayda var.

Şu an kullandığınız dönüştürücü iş görüyorsa, hemen değiştirmek gerekmeyebilir. Ancak, aşırı ısınma ya da diğer sorunlar yaşıyorsanız markalı ve özellikleri iyi olan bir dönüştürücü almanızda fayda var.

Şu an iş görüyor ama ısınmayı prizde mi yoksa cihazın kendisinde mi kastettiniz bir de markalı dediğiniz gibi iyi bir dönüştürücü atar mısınız?

Şu an iş görüyor ama ısınmayı prizde mi yoksa cihazın kendisinde mi kastettiniz bir de markalı dediğiniz gibi iyi bir dönüştürücü atar mısınız?
Ben dönüştürücü ile kullanıyordum fakat çok temassızlık yapıyordu. Amazon üzerinden 100 TL fiyatına kablo aldım çok iyi şekilde çalışıyor.

Dostum, bu durumla ilgili bir konu açmayı düşünüyordum çünkü elimde iki adet PS5 var; biri PS5 Fat CFI-1108a (220-240 v), diğeri ise PS5 Slim CFI-2000 (100v). Şu anda bunları dönüştürücü kullanmadan doğrudan Türkiye'ye uygun fişle bağlayıp kullanıyorum fakat bir sorun olduğunu hissediyorum. Oynadığım FC 25 oyununda, Fat model, Slim modeline göre daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. İlk başlarda oyunun kendisinde bir sorun olduğunu düşünüp önemsemedim ancak eski PS5'imi de deneyince sonuçlar beni şaşırttı. Aynı evde, aynı internet ve kablo ile Fat model, istediğim tepkileri daha hızlı veriyor ve daha akıcı çalışıyor. Slim modelde ise, abartısız, oyun sanki 1-2 saniye gecikmeli tepki veriyor gibi. Format attım, yeniden kurdum ancak sonuç değişmedi. Sonra, acaba bu durum fişten çektiği güçle alakalı olabilir mi diye merak ettim ve konu açmak istedim. Performans konusunda fikri olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Ek olarak, kullandığım güç kablosu üzerinde 300-300V yazıyor.

Son düzenleme:
Dostum, bu durumla ilgili bir konu açmayı düşünüyordum çünkü elimde iki adet PS5 var; biri PS5 Fat CFI-1108a (220-240 v), diğeri ise PS5 Slim CFI-2000 (100v). Şu anda bunları dönüştürücü kullanmadan doğrudan Türkiye'ye uygun fişle bağlayıp kullanıyorum fakat bir sorun olduğunu hissediyorum. Oynadığım FC 25 oyununda, Fat model, Slim modeline göre daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. İlk başlarda oyunun kendisinde bir sorun olduğunu düşünüp önemsemedim ancak eski PS5'imi de deneyince sonuçlar beni şaşırttı. Aynı evde, aynı internet ve kablo ile Fat model, istediğim tepkileri daha hızlı veriyor ve daha akıcı çalışıyor. Slim modelde ise, abartısız, oyun sanki 1-2 saniye gecikmeli tepki veriyor gibi. Format attım, yeniden kurdum ancak sonuç değişmedi. Sonra, acaba bu durum fişten çektiği güçle alakalı olabilir mi diye merak ettim ve konu açmak istedim. Performans konusunda fikri olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Ek olarak, kullandığım güç kablosu üzerinde 300-300V yazıyor.
Hocam peki dönüştürücü ile kullanınca sonuçlar nasıl içime bir kurt düşürüdünüz.

Dönüştürücü yok direk TR uyumlu kablo ile kullanıyorum. Saçma bir sorun gibi ama dediğim gibi PS5 fat kasa ile FC 25 oyunda mükemmel sonuç alırken Slim versiyonda kriz geçiriyorum resmen oyun aşırı ağır. Yani konsol bozuk olsa farklı sonuçları olur diye düşünüyorum daha 1 senelik konsol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı