PS 5 için monitör önerisi

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda PS5 almak istiyorum ve monitöre bağlamak istiyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? Ve hangi masayı önerirsiniz (odam küçük)? Ayrıca rahatlıkla oynayabilmem için monitör ve PS 5 haricinde bi' şey lazım mıdır? (kasa falan) çok anlamıyorum bilgisayarlardan. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ps5 için ya 4k yada 1080 alacaksın güzel renkli olan 4k monitörler 15 den başlıyor bütçeni velirt ona göre bakalım

Hocam televizyon alırım almasına da yer kısıtlı değil mi sizce de? Buraya iyi bi' sistem kurulur mu, yer yeter mi? (Kapı açık hali ve kapı kapalı hali) Şu gördüğünüz küçük dolap ve çekmeceyi oradan alacağım.(Bildiğiniz orası Full boş kalacak)

Dolap ve çekmeceyi kaldıracaksanız hayli hayli yeter orası, ek olarak tv alırsanız masaya da gerek kalmaz duvara asarsınız.

Dolap ve çekmeceyi kaldıracaksanız hayli hayli yeter orası, ek olarak tv alırsanız masaya da gerek kalmaz duvara asarsınız.
Hocam televizyonu biraz üste takmaktansa monitör gibi tam hizama mı takmalıyım ?

Şöyle güzel,uygun fiyatlı monitör ve televizyon önerebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…