Selamlar, yakın zamanda PS5 almak istiyorum ve monitöre bağlamak istiyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? Ve hangi masayı önerirsiniz (odam küçük)? Ayrıca rahatlıkla oynayabilmem için monitör ve PS 5 haricinde bi' şey lazım mıdır? (kasa falan) çok anlamıyorum bilgisayarlardan. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam televizyon alırım almasına da yer kısıtlı değil mi sizce de? Buraya iyi bi' sistem kurulur mu, yer yeter mi? (Kapı açık hali ve kapı kapalı hali) Şu gördüğünüz küçük dolap ve çekmeceyi oradan alacağım.(Bildiğiniz orası Full boş kalacak)
Hocam televizyon alırım almasına da yer kısıtlı değil mi sizce de? Buraya iyi bi' sistem kurulur mu, yer yeter mi? (Kapı açık hali ve kapı kapalı hali) Şu gördüğünüz küçük dolap ve çekmeceyi oradan alacağım.(Bildiğiniz orası Full boş kalacak)
Hocam üstte attığım monitör iyidir, TV olarakta TCL öneririm fakat uygun fiyat diyerek geçmeyin bana uygun gelen size pahalı gelebilir, net bütçe belirtin.
Hocam üstte attığım monitör iyidir, TV olarak da TCL öneririm fakat uygun fiyat diyerek geçmeyin bana uygun gelen size pahalı gelebilir, net bütçe belirtin.