PS 5 için monitör önerisi

alpi14

Centipat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar yakın zamanda yurt dışına çıkacağım bu sebeple daha uyguna PS5 getirmek istiyorum. Tabii ki bu cihaza bir de monitör lazım biraz piyasaya baktım PS5 gibi vie cihaz için en iyi TV monitör 4K 120 Hz seçeneği olduğunu gördüm fakat fiyatları minimum 20.000 TL'den başlıyor.

Onun yerine Samsung M7 43” 4K 60 Hz monitör buldum gerek fiyatı gerek görüntü kalitesi hoşuma gitti. 60 Hz dezavantajı olsa da bu ne kadar büyük bir problem olur benim için? Veya sizin tavsiye edebileceğiniz bu inçlerde bir monitör var mıdır?

Ayrıca bir sorum daha var Series S cihazla bu PS5 cihazın arasında performans farkı olduğunu biliyorum ancak bu fark sadece görüntü kalitesi olarak mı ortaya çıkıyor mesela ben 1080p bir monitör kullansam iki cihazdan da aynı görüntüyü mü alacağım ve FPS farkı oluyor mu yoksa aynı FPS'lerle mi oynanıyor oyunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar?
60 Hz dezavantajı olsa da bu ne kadar büyük bir problem olur benim için?
Herhangi bir problem veya eksisi olmaz. 4k'da zaten 60 FPS değerini geçen oyun herhalde 2 tane falandır. Onu geçtim 1080p'de bile geçen çok yok zaten. Özellikle ilk parti oyunsa.
Oyundan oyuna göre değişebiliyor. Bazısı PS de bazısı Xbox'ta daha iyi çalışıyor. Görüntü olarak PS5 daha iyi gözükür. FPS olarak PS5 daha iyi FPS verir. Öyle 20 30 bir fark olmaz. 10 15 falan olur diye düşünüyorum.

Max 10k civarı bütçem var samsungun monitörü o yüzden ilgimi çekti fiyatı 8k ayrıca kullanan bir arkadaşta çok iyi olduğunu söylemiş

Max 10k civarı bütçem var samsungun monitörü o yüzden ilgimi çekti fiyatı 8k ayrıca kullanan bir arkadaşta çok iyi olduğunu söylemiş
PS5 için güzel bir monitör o bütçede. Birinci elden deneyim etmedim ama iyi diye biliyorum. Almadan önce mutlaka ghosting vs var mı ona bir bakın, araştırın. Yoksa güzel bir tercih. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…