T tprkDMR Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Param fazla olmayacak PS 5 alacağım için o yüzden önerilerinize açığım.
Wolber31 Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei T5 Tablet, Asus Laptop Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Rocket League hocam. Fortnite de olur. Valorant olur.
T tprkDMR Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Wolber31 dedi: Rocket League hocam. Fortnite de olur.Valorant olur. Genişletmek için tıkla... Valorant hariç bence iyi seçimler eyv
Wolber31 dedi: Rocket League hocam. Fortnite de olur.Valorant olur. Genişletmek için tıkla... Valorant hariç bence iyi seçimler eyv
E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm.
Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2025 #5 Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de en mantıklısı bu. En azından maddi durumunuz el verene kadar PS+ ile oyunları oynayabilirsiniz.
Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de en mantıklısı bu. En azından maddi durumunuz el verene kadar PS+ ile oyunları oynayabilirsiniz.
T tprkDMR Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #6 Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam ne yazık ki aşırı pahalı
Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam ne yazık ki aşırı pahalı
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 Yanlış bilmiyorsam FC 25 suan indirimde. EA SPORTS FC™ 25 Standart Sürüm PS4 ve PS5 Kulüp İçin store.playstation.com
Yanlış bilmiyorsam FC 25 suan indirimde. EA SPORTS FC™ 25 Standart Sürüm PS4 ve PS5 Kulüp İçin store.playstation.com
Dnz_Drake Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #8 Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... Deluxe fiyat farkını çok hak etmiyor bence. Bütçe varsa en ideali Extra Mafia trilogy, witcher ve cod modern warfare remastered gibi oyunlar indirim dönemlerinde genelde 150 TL altına düşer. Hepsi de fiyatlarını sonuna kadar hak eder. Ara sıra bak.
Emres1 dedi: Ps plus alabilirsin aylık ödeyebilirsen, fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değil bir sürü oyun da var içinde. Deluxe öneririm. Genişletmek için tıkla... Deluxe fiyat farkını çok hak etmiyor bence. Bütçe varsa en ideali Extra Mafia trilogy, witcher ve cod modern warfare remastered gibi oyunlar indirim dönemlerinde genelde 150 TL altına düşer. Hepsi de fiyatlarını sonuna kadar hak eder. Ara sıra bak.