PS 5 kolu çalışmıyor

Muffle

Centipat
Daha fazla  
Özelliklerin hiçbiri yok titreşim dahil. Ne yapacağım bilmiyorum.

Hangi oyunda? Bilgisayara kabloyla bağlayın ve DSX uygulamasını yüklemeyi deneyin.

Hangi oyunda? Bilgisayara kabloyla bağlayın ve DSX uygulamasını yüklemeyi deneyin.

Marvel Spider-Man ve The Last of Us oyununda denedim. DSX yüklemedim yükleyip güncelleme ypacağım.

Marvel Spider-Man ve The Last of Us oyununda denedim. DSX yüklemedim yükleyip güncelleme ypacağım.

Bende de FC 25 de falan çalışmıyor fakat Forza da çalışıyor. Oyun Steam'den ise Steam'e kolu tanıtıp girdiyi etkinleştirmeyi/kapatmayı deneyin.

Bende de FC 25 de falan çalışmıyor fakat Forza da çalışıyor. Oyun Steam'den ise Steam'e kolu tanıtıp girdiyi etkinleştirmeyi/kapatmayı deneyin.

Oynadığım oyunların neredeyse hepsi Epic'den.

Oynadığım oyunların neredeyse hepsi Epic'den.

Hocam geç gördüm kusura bakmayın. Dediğim gibi DualSenseX veya DS4W deneyin. O uygulamalarla olmazsa kabloyla bağlayın. Ardından denetim masası>donanım ve ses>ses oradan gamepad olana sağ tıklayın yapılandır deyip bütün tikleri seçip öyle deneyin.

Hocam uygulamayı arka planda tutunca sorün çözüldü, yardımınız için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…