PS 5 mi PS 5 Pro mu?

xenita

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarların özellikle yaz ayındaki hassaslığı ve hunharca uğraşım sonunda isyan edip konsola geçmeye karar verdim. Series S ve X ile deneyimim oldu ondan sorun yaşamayacağım. Asıl soru PS 5 mi Pro mu? 8K desteğini bırakın 4K bile kullanamayacağım zaten. Bu özellik dışında cihazları deneyimleyip farkın büyük olduğunu bilen varsa söylesin. Kahraman Konsol'dan alacağım 2 cihaz arasında 10 ila 15 bin TL arasında bir fark var. Ve günümüz için yüksek bir fark bence. Bu farka değer mi? Farklılıkları neler? Belirtmek istiyorum 30 FPS de asla oynayamıyorum o yüzden her oyun 60 FPS oynatır gibi bir garantisi varsa direkt alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 yıl sonra PlayStation 6 çıkabilir. Bu sebeple PlayStation 5 alıp yeni modeli çıkınca eskiyi satıp yenisini almak bence mantıklı olur. Çünkü el konsolları çok güçlendi AMD çok güçlü CPU+GPU'lar üretiyor dolayısıyla yeni nesil PlayStation'ın Pro'dan çok daha güçlü olacağını düşünüyorum. PlayStation 6'da çok rahat 6 yıl kullanılır muhtemelen.

İkinci el PS 5 al bence. Yeni seri çıkınca satar geçersin sıfır alıpta satmak istersen çok zarar ediyorsun

GTA 6, hogwarts, elden ring, GoW, Spiderman,LoU kısacası bir çok yeni nesil oyunu 60 FPS 2k yada 2k olmasa bile 1080p oynamak istiyorum. PS5 Slim bu istediğimi tutturabilir mi
Oyun1080p/60FPS1440p (2K)/60FPSPS5 Slim Performansı
GTA VI (tahmini)✔️ Muhtemel❓Muhtemelen 30–40 FPSHenüz çıkmadı, ama optimize çalışacaktır
Hogwarts Legacy✔️✔️60 FPS Performans Modu mevcut
Elden Ring✔️✔️Çok rahat 60 FPS
God of War Ragnarok✔️✔️Performans modunda 60 FPS, 1440p’ye upscale
Spider-Man 2✔️✔️60 FPS Performans Modu, Ray Tracing dahil
The Last of Us Part I✔️✔️PS5 versiyonu 60 FPS ile oynanıyor

Oyun1080p/60FPS1440p (2K)/60FPSPS5 Slim Performansı
GTA VI (tahmini)✔️ Muhtemel❓Muhtemelen 30–40 FPSHenüz çıkmadı, ama optimize çalışacaktır
Hogwarts Legacy✔️✔️60 FPS Performans Modu mevcut
Elden Ring✔️✔️Çok rahat 60 FPS
God of War Ragnarok✔️✔️Performans modunda 60 FPS, 1440p’ye upscale
Spider-Man 2✔️✔️60 FPS Performans Modu, Ray Tracing dahil
The Last of Us Part I✔️✔️PS5 versiyonu 60 FPS ile oynanıyor
Tam isteğime göre liste atmanız çok işime yaradı. PS5 Slim almaya karar verdim. teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı