PS 5 nedir?

Gezsin, sorun ne?

Hayirli olsun büyük bir hata yaptınız. Artik 10 oyun alarak yeni bir PS parası harcayacaksiniz.

Aynen gezsin, her gün ilanlara baksın. Yazsın yol parası versin. Zamanını ayırsın. Bu adamın işi gücü yok zaten. Yıl 2015 değil. CD takası diye bir şey yok artık. Adam napacak yeni oyun için insanların cevap vermesini mi bekleyecek.

Digital sürüm sipariş verdim. Herkese teşekkürler.

Hocam bu arkadaşı takmayın, azıcık konsola ilgi duyan bir insan bile CD devrinin bittiğini bilir. Hayırlı olsun. İndirim kovalayarak dizdiğim PS hesabımı CD'ye çarpsam. 25 30 kya kadar çıkar. Ben kaça dizdim 5 10 arasına. CD'ler dijitalden çok daha pahalı.

Aynen kanka, bir ps parasina on oyun almaya devam sen.

Gezsin, sorun ne?

Hayirli olsun büyük bir hata yaptınız. Artik 10 oyun alarak yeni bir PS parası harcayacaksiniz.

Belki haklı olabilirsin ama yaşadığım yerde PS kullanan sayısı oldukça az. Takas belki mantıklı ama sürekli takaslamak için biyerlere gitmem gerekecek. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir

Belki haklı olabilirsin ama yaşadığım yerde PS kullanan sayısı oldukça az. Takas belki mantıklı ama sürekli takaslamak için biyerlere gitmem gerekecek. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir.

Evet hocam ondan bahsediyorum. Ve oynayacağım dediğiniz oyunlar her zaman oynanacak oyunlar olduğu için takas yapmazsınız.

Benim insanlar ile uğraşacak vaktim yok maalesef, o yüzden en ucuz yöntem dijital.

Hocam bir şey daha soracağım. Plus üyeliklerden hangisini almak mantıklı. Tam farkı çözemedim yıllık alacağım ama hangisi daha mantıklı

Hocam bir şey daha soracağım. Plus üyeliklerden hangisini almak mantıklı. Tam farkı çözemedim yıllık alacağım ama hangisi daha mantıklı.

Hocam extra ve Deluxe, ikisinden birini al. Deluxe de ekstra PS1 2 oyunlarını falan oynayabiliyorsun, klasikler kataloğu var. Bir de deneme sürümleri oluyor oyunların. Onun dışında extra ile aynı.

Arkadaşım oyunun dijital fiyatına BO6 aldı yeni Cod çıkınca satıcak yüzde 30 fiyatına satsa bile karda. Nasıl her türlü zarar oluyor hocam açıklar mısınız?

Hocam extra ve Deluxe, ikisinden birini al. Deluxe de ekstra PS1 2 oyunlarını falan oynayabiliyorsun, klasikler kataloğu var. Bir de deneme sürümleri oluyor oyunların. Onun dışında extra ile aynı.

Teşekkürler. Yıllık pakette 400TL oynuyor. Deluxe daha mantıklı gibi. Bu arada cıhaz yanında DualSense'ler için şarj istasyonuda aldım. Umuyorum çözerim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…