Talha koyun
Femtopat
Daha fazla
PS 5 almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Ve hangi siteden ne almalıyım? İlk kez alacağım. Digital mi iyi standart olan mı iyi bilmiyorum.
Dijital al keyfine bak ayrıca Slim modelini al daha güncel.
PS 5 almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Ve hangi siteden ne almalıyım? İlk kez alacağım. Digital mi iyi standart olan mı iyi bilmiyorum.
Hepsiburadan buldum slim kasa cdli 3 tb hafızası var. Ve pro nasıl. Donanım olarak yani oyun performansı olarak nasıl?Bütçe belirtilmemiş. O zaman PS5 Pro öneririm. Yurt dışı sarı sitede satılan PS5 Pro'lardan alabilirsiniz en fazla 35k vererek. Normal PS5'ler içinde ise standart sürüm ile dijital sürüm arasında donanım farkı yok. İkisi de birebir aynı oyun oynatıyor. CD'li sürüm almalısınız sebebi ise dijital sürümde sadece PS Store'a mahkumken CD'li sürüm alırsanız oyunları CD ile alarak hem internet derdinden kurtulup hem de oyunları takas veya 2.el al sat ile çok daha uyguna getirebilirsiniz.
Slim kasa ile fat kasa arasında da donanımsal fark yok Slim daha ince ve daha hafif. Ek olarak 120GB depolama alanı fazlasıyla geliyor. Fat kasanın artısı ise kutusunun içinden dik tutma ayağı çıkıyor ve daha serin çalışıyor. Ama öncelik Pro olsun dediğim gibi.
Hepsiburadan buldum Slim kasa CD'li 3 TB hafızası var. Ve Pro nasıl. Donanım olarak yani oyun performansı olarak nasıl?
Sen adamsın ya. Kesinlikle pro alacam artık. Ama kampanyalı var mı? Yani yanında 2 kol hediye gibi o tarz ürünü nereden bulurum.Donanım olarak da oyun performansı olarak da daha iyi. Özellikle yeni çıkacak oyunlarda daha iyi ve bu TB mevzusunu önemseyin bu kadar gerekirse bitirdikçe sil yükle yaparsınız. PS5 Pro kendinden 2TB geliyor. AC Shadows'ta kendini gösteriyor oyun farkı.
Donanım olarak da oyun performansı olarak da daha iyi. Özellikle yeni çıkacak oyunlarda daha iyi ve bu TB mevzusunu önemseyin bu kadar gerekirse bitirdikçe sil yükle yaparsınız. PS5 Pro kendinden 2TB geliyor. AC Shadows'ta kendini gösteriyor oyun farkı.
Sen adamsın ya. Kesinlikle Pro alacağım artık. Ama kampanyalı var mı? Yani yanında 2 kol hediye gibi o tarz ürünü nereden bulurum.
Hocam bunu buldum 35'e Pro. Yanında 1 kol hediye. Peki bu kolu şarj etmek için ekstradan bir şey almam gerekiyor mu yoksa kablosu falan içinde mi? Bilginiz var mı?
Sarı siteye ve diğer sitelere bir bakın. 50k verilmez ama 35k ve daha aşağısına gerek sarı siteden gerek diğer alışveriş sitelerinden bulup alabilirsiniz. Kampanyalara da bakarsınız benim verebileceğim bir link yok.
Type-C kablo çıkıyor kutusundan. Bir ucunu kola bir ucunu konsola bağlayınca kendisi şarj
Sarı siteye ve diğer sitelere bir bakın. 50k verilmez ama 35k ve daha aşağısına gerek sarı siteden gerek diğer alışveriş sitelerinden bulup alabilirsiniz. Kampanyalara da bakarsınız benim verebileceğim bir link yok.
Type-C kablo çıkıyor kutusundan. Bir ucunu kola bir ucunu konsola bağlayınca kendisi şarj oluyor zaten.
Rica ederim ne demek, şimdiden hayırlı olsun.Yaw sen adamsın kral. Teşekkür ederim. Ben ekstradan şarj için kablo falan alacaktım ama gerek yok o halde. 1 kol yeter zaten. Teşekkür ederim. Maaş yatsın 10 da alacağım inşallah. 24 yaşında ilk kez ps satın alacağım o yüzden soruyorum. Teşekkürler tekrardam