PS 5 Pro GTA 6'da kaç FPS alır?

Hocam bilmediğim için soruyorum PS5 4K da mı 30 FPS verecek yoksa diyelim ki 1080P'ya da 2K da oynasam 60 FPS alabilir miyim?

Hocam bilmediğim için soruyorum PS5 4K da mı 30 FPS verecek yoksa diyelim ki 1080P'ya da 2K da oynasam 60 FPS alabilir miyim?
4k'da 30fps tarzı bir şey vereceğini düşünmüyorum artık oyunun betası PS tarafına verilirse göreceğiz net bir şey diyemem fakat PS4'de bile bazı AAA oyunlarında kolay kolay kasma yok iken 30fps denmesi saçma geldi. 30fps değil de 50 civarı düşünüyorum böyle net cevap verebilirim artık bize bunu zaman gösterecek.

Canım kardeşim PS5 Pro GTA 6 performans modu 120 FPS, grafik modu yani 4K 60FPS olacak. Neyine gülüyorsun? Topladığınız 100k saçma PC sistemlerine gülün ilk önce.

Gözünüzü seviyim hocam 720P'de 2 NPC ile 120 FPS acsa ne fark eder? PS5 Pro 4K verdiği birçok oyunu bile upscale ile veriyor elden ringde sabit 60 FPS veremiyor abartmayın şu konsolu şukadar.

PS5 Pro 60 fps verecektir ama upscale ile verecektir 1080p - 2K upscale 4K'da 60 FPS verir kalite moduda native 4K 30 FPS olur.

PS5'te 60 FPS verecektir ama PS5 Pro'nun 60 FPS modundaki kalitesinden cok uzak bir kalitede verecektir NPC sayısı çözünürlük grafik kalitesi gibi birçok şeyin düşürülmesi gerekir PS5'te 60 FPS alınması için.

Hocam o oyunun optimizasyonuyla alakalı yakın vakitte çözülür o da konsola öyle bakmayın. Güçlü o da fakat eksikleri var. Şu anki AAA oyunların çoğu optimizasyonsuz hala GTA 5'te optimizasyon sıkıntıları var. Kendi fikrimi söylüyorum şahsen çoğu oyun artık bilgisayara geçti bu devirde PS de Xbox'da alınmaz PS zaten üyelik istiyor online için tam bir soygun yeri. Üyelik almadan online oyun oynatmıyor.

PS5 Pro nasıl bir performans verirse versin 50k 700 euro bandını haketetmeyecek bir konsola göre çok ucuk bir fiyat.

Dostum PS5 Pro hafife alınacak bir cihaz değil. 36 teraflops işlem gücüne sahip bir APU var içinde.

Cihazın özelliklerini tam kavrayamamış olmalısın. Şuraya cihaz özelliklerini bırakayım;

specs

Dostum PS5 Pro hafife alınacak bir cihaz değil. 36 teraflops işlem gücüne sahip bir APU'ya sahip.

Cihazın özelliklerini tam kavrayamamış olmalısın. Şuraya cihaz özelliklerini bırakayım;

specs

PS5 Pro'u cok abartiyorsunuz Sony kendi oyununu 4K 60 FPS yapamamış PS5 Pro'da sen GTA 6'ı Rockstar 120 FPS yapacak diyorsun PS5 Pro Spider-Man 2'i bile 4K 60 FPS çalıştıramiyor 2K 60 FPS çalıştırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizim ülkemizde 50k yurt dışında insanlar 20 civarına alıyor.

Yurt dışı fiyatı da pahalı hocam 700 euro + konsol dikey standını bile ayrı satiyorlar.

aynı özellikteki pc 85 bin liraya toplanıyordu geçen sene. şimdi 100k olmuştur. ps5 pro fiyatını sonuna kadar hak ediyor. zaten adamlar her cihaz satışından zarar ettiklerini resmi olarak açıklamadılar mı?

O konuda haklısınız yapacak bir şey yok. PS4'ten sonra ben daha konsol almadım. Çünkü çoğu konsol oyunu bilgisayara geldi örneğin Uncharted, The Last of Us.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…