60 üstü rahat verir. Genel olarak 60'da sabit oluyor FPS'ler. PS4'te GTA 5 ne kadar verim verdiyse aynısını verir merak etmeyin. 30FPS'li bir oyunu PS5 Pro veyahut PS5'e öyle yansıtmazlar. PS4'te neredeyse çoğu oyun oynanabilir durumda.
4k'da 30fps tarzı bir şey vereceğini düşünmüyorum artık oyunun betası PS tarafına verilirse göreceğiz net bir şey diyemem fakat PS4'de bile bazı AAA oyunlarında kolay kolay kasma yok iken 30fps denmesi saçma geldi. 30fps değil de 50 civarı düşünüyorum böyle net cevap verebilirim artık bize bunu zaman gösterecek.
Canım kardeşim PS5 Pro GTA 6 performans modu 120 FPS, grafik modu yani 4K 60FPS olacak. Neyine gülüyorsun? Topladığınız 100k saçma PC sistemlerine gülün ilk önce.
Gözünüzü seviyim hocam 720P'de 2 NPC ile 120 FPS acsa ne fark eder? PS5 Pro 4K verdiği birçok oyunu bile upscale ile veriyor elden ringde sabit 60 FPS veremiyor abartmayın şu konsolu şukadar.
PS5 Pro 60 fps verecektir ama upscale ile verecektir 1080p - 2K upscale 4K'da 60 FPS verir kalite moduda native 4K 30 FPS olur.
PS5'te 60 FPS verecektir ama PS5 Pro'nun 60 FPS modundaki kalitesinden cok uzak bir kalitede verecektir NPC sayısı çözünürlük grafik kalitesi gibi birçok şeyin düşürülmesi gerekir PS5'te 60 FPS alınması için.
Gözünüzü seviyim hocam 720P'de 2 NPC ile 120 FPS acsa ne fark eder? PS5 Pro 4K verdiği birçok oyunu bile upscale ile veriyor elden ringde sabit 60 FPS veremiyor abartmayın şu konsolu şukadar.
PS5 Pro 60 FPS verecektir ama upscale ile verecektir 2K upscale 4K'da 60 FPS falan verir kalite moduda native 4K 30 FPS olur.
PS5'te 60 FPS verecektir ama PS5 Pro'nun 60 FPS modundaki kalitesinden cok uzak bir kalitede verecektir NPC sayısı çözünürlük grafik kalitesi gibi birçok şeyin düşürülmesi gerekir PS5'te 60 FPS alınması için.
Hocam o oyunun optimizasyonuyla alakalı yakın vakitte çözülür o da konsola öyle bakmayın. Güçlü o da fakat eksikleri var. Şu anki AAA oyunların çoğu optimizasyonsuz hala GTA 5'te optimizasyon sıkıntıları var. Kendi fikrimi söylüyorum şahsen çoğu oyun artık bilgisayara geçti bu devirde PS de Xbox'da alınmaz PS zaten üyelik istiyor online için tam bir soygun yeri. Üyelik almadan online oyun oynatmıyor.
Hocam o oyunun optimizasyonuyla alakalı yakın vakitte çözülür o da konsola öyle bakmayın. Güçlü o da fakat eksikleri var. Şu anki AAA oyunların çoğu optimizasyonsuz hala GTA 5'te optimizasyon sıkıntıları var.
PS5 Pro 60 FPS verecektir ama upscale ile verecektir 1080p - 2K upscale 4K'da 60 FPS verir kalite moduda native 4K 30 FPS olur.
aynı özellikteki pc 85 bin liraya toplanıyordu geçen sene. şimdi 100k olmuştur. ps5 pro fiyatını sonuna kadar hak ediyor. zaten adamlar her cihaz satışından zarar ettiklerini resmi olarak açıklamadılar mı?
O konuda haklısınız yapacak bir şey yok. PS4'ten sonra ben daha konsol almadım. Çünkü çoğu konsol oyunu bilgisayara geldi örneğin Uncharted, The Last of Us.