PS 5 Slim vs PS 5 Pro

mcpootis

Decapat
Daha fazla  
PS almayı düşünüyorum ama bazı incelemerde Slim'in FPS olarak düşük olduğunu gördüm, kalite olarak tabii ki PS5 Pro daha iyidir ama FPS konusu kafamı karıştırdı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de PS Plus almak Online oynamayacaksam, mantıklı mıdır?

PS almayı düşünüyorum ama bazı incelemerde Slim'in FPS olarak düşük olduğunu gördüm, kalite olarak tabii ki PS5 Pro daha iyidir ama FPS konusu kafamı karıştırdı. Siz ne düşünüyorsunuz?

30 Mayıs'tan beri Slim kullanıyorum daha bir kere bir oyunda kasma donma yaşamadım. Oynadığım bazı oyunlar FC 25, RDR2, NBA 2K25, Call of Duty: Vanguard. Arada çok fiyat farkı var eğer imkanınız varsa ve aktif olarak çok oyun oynayacaksanız Pro alın. Ama normal bir kullanıcıysanız yani günde 10-12 saat oynamayacaksanız Slim gayet yeterli. Şu an da Slim kasa PS5'in açamayacağı oyun yok.

Hocam konsol dediğin şey tak çalıştır cihazdır Pro'su gereksiz bence.

İnanın ki çoğu oyunda muazzam farklar görmeyeceksiniz. Bütçeniz çoksa PS5 Pro her zaman iyidir. Slim cihaz işinizi fazlasıyla görür, performansı tatmin eder.

PS Plus online oynamayacaksanız da gereklidir bence çünkü ciddi anlamda harika oyunlara sahipler. Denemeye kesinlikle değer. Extra olanı güncel oyunlar için yeterlidir. Eski oyunları 30 FPS bandında oynarım sorun olmaz diyorsanız da Deluxe alabilirsiniz.

İnanın ki çoğu oyunda muazzam farklar görmeyeceksiniz. Bütçeniz çoksa PS5 Pro her zaman iyidir. Slim cihaz işinizi fazlasıyla görür, performansı tatmin eder.

PS Plus Online oynamayacaksanız da gereklidir bence çünkü ciddi anlamda harika oyunlara sahipler. Denemeye kesinlikle değer. Extra olanı güncel oyunlar için yeterlidir. Eski oyunları 30 FPS bandında oynarım sorun olmaz diyorsanız da Deluxe alabilirsiniz.

Peki ileride çıkacak oyunları aynı performansta oynatabilir mi? GTA6 gibi vb.

Pro cihazlara bir ısınamadım. Ben alacak olsam o kadar ekstra para vermek yerine Slim tercih ederdim.

GTA 6 zaten her şeyiyle PS5 baz alınarak yapılıyor oyun ona göre optimize ediliyor. Zaten fark ettiyseniz Trailer'larında Rockstar görüntülerin in-game olduğunu ve PS5'ten kayıt alındığını söylüyor bariz bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:

FPS farkı doğal. Yine de Pro'nun gereksiz olduğunu düşünüyorum. PS Plus konusunda da, PS Plus içindeki oyunları önceden oynamamış biri için çok iyi, yani alınması mantıklı.

Oynatamaz. Her ne kadar bence Gta 6 Pro da olsa Slim de olsa ikisinde de 60 Fps çalışacak olsa da görüntü aynı olmayacak elbette. İleride PS5 nesli kapanırken Slim cihazlar zorlanmaya başlayacak ama Pro 60 ya da üstü Fps almaya devam edecek. Görüntü farkı da cabası tabii olay sadece 60 Fps almak değil standart PS5 60 Fps almak için görüntüden 3 feda ediyorsa Pro 1 feda ediyor. Özellikle evinde 4K bir TV varsa Pro çok iyi bir seçenek. 4K ve VRR özelliği olan bir TV ile oynamak baya keyifli olur. PS5'in 4 5 senelik Pro'nun ise daha 1 yaşında bile olmadığını unutmamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı