U UHdayi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #11 southwest dedi: Pirinç muhabbeti tamamen saçmalık, sakın denemeyin öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok zaten o kadar koca aletin içinden nasıl çıkaracağım o kadar pirinci.
southwest dedi: Pirinç muhabbeti tamamen saçmalık, sakın denemeyin öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok zaten o kadar koca aletin içinden nasıl çıkaracağım o kadar pirinci.
lecturer55 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 Fön makinesiyle orta ısıda kurut sonra kalorifer peteğinin üstüne dikey bırak bir kaç saate tamam
U UHdayi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 lecturer55 dedi: Fön makinesiyle orta ısıda kurut sonra kalorifer peteğinin üstüne dikey bırak birkaç saate tamam. Genişletmek için tıkla... Reis eyvallah cevap içinde galiba su girmemiş içine şu an calısıyor kardeşim oyun oynuyor hiçbir sorun yok gibi.
lecturer55 dedi: Fön makinesiyle orta ısıda kurut sonra kalorifer peteğinin üstüne dikey bırak birkaç saate tamam. Genişletmek için tıkla... Reis eyvallah cevap içinde galiba su girmemiş içine şu an calısıyor kardeşim oyun oynuyor hiçbir sorun yok gibi.
lecturer55 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #14 Zamanla korozyon yapabilir bu da kısa devrelemeye neden olabilir çalışıyor olması sorun olmayacağı anlamına gelmez sen yine de ayık ol
Zamanla korozyon yapabilir bu da kısa devrelemeye neden olabilir çalışıyor olması sorun olmayacağı anlamına gelmez sen yine de ayık ol
U UHdayi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #15 lecturer55 dedi: Zamanla korozyon yapabilir bu da kısa devrelemeye neden olabilir çalışıyor olması sorun olmayacağı anlamına gelmez sen yine de ayık ol. Genişletmek için tıkla... Yani içini açıp bakmadan nasıl anlayabilirim su girdiğini garantiden çıksın istemiyorum.
lecturer55 dedi: Zamanla korozyon yapabilir bu da kısa devrelemeye neden olabilir çalışıyor olması sorun olmayacağı anlamına gelmez sen yine de ayık ol. Genişletmek için tıkla... Yani içini açıp bakmadan nasıl anlayabilirim su girdiğini garantiden çıksın istemiyorum.
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 30 Aralık 2024 #16 UHdayi dedi: Yani içini açıp bakmadan nasıl anlayabilirim su girdiğini garantiden çıksın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açın içini garanti nereden anlayacak açtığınızı.
UHdayi dedi: Yani içini açıp bakmadan nasıl anlayabilirim su girdiğini garantiden çıksın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açın içini garanti nereden anlayacak açtığınızı.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Yer Ankara 31 Aralık 2024 #17 Hocam şimdi problem olmayabilir ileride olabilir. En garantisi 3-4 gün kapalı halde kurumasını beklemek. Fön makinesi kullanmayin. Petek mantıklı. Ama aralıklarla koyun.
Hocam şimdi problem olmayabilir ileride olabilir. En garantisi 3-4 gün kapalı halde kurumasını beklemek. Fön makinesi kullanmayin. Petek mantıklı. Ama aralıklarla koyun.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #18 Arka tarafına yani kabloların oldugu bölümde birsey yoksa girmemiştir su içine. düşenekmek dedi: Hocam açın içini garanti nereden anlayacak açtığınızı. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi var onu çıkarmadan açılmaz altında vida var çünkü.
Arka tarafına yani kabloların oldugu bölümde birsey yoksa girmemiştir su içine. düşenekmek dedi: Hocam açın içini garanti nereden anlayacak açtığınızı. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi var onu çıkarmadan açılmaz altında vida var çünkü.
Alqer Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 13 Ocak 2025 #19 southwest dedi: Pirinç muhabbeti tamamen saçmalık, sakın denemeyin öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam ben su dökülen telefonum üstümde denemiştim ve yararlı oldu lütfen önyargılı yaklaşmayın.
southwest dedi: Pirinç muhabbeti tamamen saçmalık, sakın denemeyin öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam ben su dökülen telefonum üstümde denemiştim ve yararlı oldu lütfen önyargılı yaklaşmayın.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 13 Ocak 2025 #20 Alqer dedi: Hocam ben su dökülen telefonum üstümde denemiştim ve yararlı oldu lütfen önyargılı yaklaşmayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göz atmanızı öneriririm
Alqer dedi: Hocam ben su dökülen telefonum üstümde denemiştim ve yararlı oldu lütfen önyargılı yaklaşmayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göz atmanızı öneriririm