PS 5 ten PS 5 Pro'ya geçilir mi?

Şöyle düşünelim; 2018'de bu konuyu açmışsın elinde PS4 var, PS4'ü satıp PS4 Pro almayı düşünüyorsun. 2020'de PS5 çıkıyor. 2 sene için yatırım yaptığın cihaz neredeyse tamamen bomboş bir yatırım oluyor.

Paran boldur(zaten bu konuyu bile açmaya gerek duymazsın) PS5 Pro çekersin, isterse seneye PS6 çıksın o zaten sana dert olmaz.

2-3 sene için almaya değmez bir uyuduktan sonra aklım yerine geldi 6 çıktığı zaman alırım 6 bakarım keyfime uğraşmaya değmez.

Elimde Slim Kasa PS 5 var zaten bende TR garantili bir cihaz bakmıyordum 30-35K arası bir Pro model bulabilirsem sizce ne yapmalıyım

Hocam ben geçmeniz taraftarıyım. Kendim de öyle yaptım 4 sene kullandığım fat kasadan geçtim. Bugün elbette PS5 yeterli ancak GTA 6 bu nesilde dengeleri bozdu. Oyunu oynamak istiyorsanız PC'ye zaten 1-2 sene daha geç çıkacak ve oyunu oynayacağınız en iyi konsol PS5 Pro olacak. GTA 6 oynamak istemiyorsanız gerekli değil açıkçası.

2-3 sene için almaya değmez bir uyuduktan sonra aklım yerine geldi 6 çıktığı zaman alırım 6 bakarım keyfime uğraşmaya değmez.

Bence 2-3 sene olarak bakma Pro alsan PS6 çıkınca da 2-3 sene temiz çalışir gecen nesillerde olduğu gibi 10-15 k farka fazladan 2-3 sene + GTA6 en iyi şekilde deneyimleme avantajını olur bak PS4 Pro'ya Ragnarok Miles Morales forbidden West bu oyunlarda bile PS5'e yakin derece çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…