PS 5 varken masaüstü PC almak mantıklı mı?

Bütçe
30 - 40 bin

jclorenz48

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar malum PS 5 üyelik ve oyun fiyatlarında ki çok fahiş artıştan ötürü PC'ye geçmek istiyorum. Hikaye oyunları başta olmak üzere yüksek boyutlu oyunları oynamak istiyorum. Daha önce hiç masaustu PC deneyimim olmadı o yüzden bilgi sahibi değilim. PC almak mantıklı ise sistem önerisinde bulunabilecek bilgili arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim. 30 - 40k sadece kasaya verebilecek gücüm var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gerek yok. Yıllık ps plus alın keyfinize bakın.

Alınır, monitör almana gerek yok TV bağla kontrolcü ile oyna.

Bence gerek yok. Yıllık PS Plus alın keyfinize bakın.

Plus'ta düzgün yeni nesil oyun yok çok geç ekleniyor, yeni nesil oyun oynayamayacaksa ne anlamı var yeni nesil konsolun, gitsin PS4 Xbox One falan alsın eskileri oynayacaksa.

Elinde ps5 boşuna yok sonuçta.

PS5 satıp bütçe artirabilirseniz çok iyi olur. 50k bandında uzun süre götürecek sistemler toplanır.

PS5 satıp bütçe artirabilirseniz çok iyi olur. 50k bandında uzun süre götürecek sistemler toplanır.
Parça parça da toplayabilirim aciliyetim yok 1 ay ekran kartı ram 1 ay işlemci anakart gibi ama kafamda bir sistem önerisi oluşturamadım çünkü sıfır bilgim var

Parça parça da toplayabilirim aciliyetim yok 1 ay ekran kartı RAM 1 ay işlemci anakart gibi ama kafamda bir sistem önerisi oluşturamadım çünkü sıfır bilgim var.

Hazır sistem alın bence montaj falan daha önce yapmadıysanız zorlanırsınız. Bütçe 45-50 kya çıkarsa RTX 5070/rx 9070XT Ryzen 5 7500f/i5-14400f 32 GB RAM 1TB SSD'li güzel bir sistem bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…