PS 5 vs PC toplamak

Drogba39

Megapat
Daha fazla  
Yıl sonuna doğru masaüstü toplamayı düşünüyordum, yanına da MacBook almayı düşünüyordum. Fakat monitörle beraber 40 bin liraya masaüstü toplamak mı daha performanslı olur, yoksa 30 bin liraya alacağım PS 5 mi? PS 5'in oyun fiyatları düşündürüyor beni, indirimle uygun fiyatlara yani 1000 TL'nin altına kaliteli oyunlar bulunabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonuna doğru masaüstü toplamayı düşünüyordum, yanına da MacBook almayı düşünüyordum. Fakat monitörle beraber 40 bin liraya masaüstü toplamak mı daha performanslı olur, yoksa 30 bin liraya alacağım PS 5 mi? PS 5'in oyun fiyatları düşündürüyor beni, indirimle uygun fiyatlara yani 1000 TL'nin altına kaliteli oyunlar bulunabiliyor mu?

PC al geç uğraşma. PS5 oyunlarına para verme bir daha zaten PC de daha ucuz.

30-35 bin TL'ye alacağım PC, PS 5'in kalitesinden ve performansından iyi olur yani dimi ?

Sizin için oyun fiyatları sorun olmayacaksa PS olabilir.
En çok düşündüren şey o. PC alırsam eğer Epic Games'te indirimler var şu an Last of Us, God of War, Cyberpunk vb. oyunlar 300-500 lira civarında, yani pek bir şey değil. Ama benzer kalitedeki PS oyunları 1000-1500 hatta 2000 lira civarlarında diye biliyorum.

Konsolun rahatlığını pc'de bulamazsın. Yani driver güncellemesi oyun ayarları, doğru grafik ayarları, fps düştü bilmem ne v.s uğraşmadan aç oyna yapmak istiyorsan konsol tercih edilebilir. Oyun fiyatları korkutuyorsa series x tercih edebilirsin. Xbox tarafında oyun fiyatları daha iyi. Ama konsolunda eksikleri var. Mesela Türkçe yama v.s kuramazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı