Oyunları da bir şekilde hallederim, 2. el kutulu alırım, PS Plus'ın verdiği oyunlar var vs. ama benim için önemli olan sorun yaşamamak. Bilgisayarda ısınma ayrı, driverlar ayrı, parçaların uyumu ayrı sorun. Mesela şu anki bilgisayarımda Valorant'ı sabit 60 FPS oynuyordum, bir güncelleme geldi sürekli drop yemeye başladım. Tabii ki şimdi alacağım PC'de öyle olmaz ama belki 144 FPS'ten drop yemeye başlayacağım. PS'de öyle bir sorun yok diye biliyorum.
Oyunları da bir şekilde hallederim, 2. el kutulu alırım, PS Plus'ın verdiği oyunlar var vs. ama benim için önemli olan sorun yaşamamak. Bilgisayarda ısınma ayrı, driverlar ayrı, parçaların uyumu ayrı sorun. Mesela şu anki bilgisayarımda Valorant'ı sabit 60 FPS oynuyordum, bir güncelleme geldi sürekli drop yemeye başladım. Tabii ki şimdi alacağım PC'de öyle olmaz ama belki 144 FPS'ten drop yemeye başlayacağım. PS'de öyle bir sorun yok diye biliyorum.
40K'ya alacağınız bir pc ile valorantta fps sorunu yaşamazsınız.Oyunları da bir şekilde hallederim, 2. el kutulu alırım, PS Plus'ın verdiği oyunlar var vs. Ama benim için önemli olan sorun yaşamamak. Bilgisayarda ısınma ayrı, driverlar ayrı, parçaların uyumu ayrı sorun. Mesela şu anki bilgisayarımda Valorant'ı sabit 60 fps oynuyordum, bi güncelleme geldi sürekli drop yemeye başladım. Tabi ki şimdi alacağım Pc'de öyle olmaz ama belki 144 fps'ten drop yemeye başlayacağım. PS'de öyle bir sorun yok diye biliyorum.
Valorant'tan ziyade The Last of Us, God of War, Rdr 2, Cyberpunk gibi üst kalite oyunları oynamak istiyorum. Şu anki Pc dediğim gibi Valorant'ta bile en düşük ayarlarda 60 fps sabit vermiyor. O yüzden bu tarz yüksek sistem gerektiren hiçbir oyunu deneyimleyemedim bu zamana kadar.40K'ya alacağınız bir pc ile valorantta fps sorunu yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.