QUMAKEO16 Femtopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 QUMAKEO16 dedi: Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum boşuna sipariş etmişsin o oyunu desteklemiyor. Belli başlı oyunları destekliyor.
QUMAKEO16 dedi: Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum boşuna sipariş etmişsin o oyunu desteklemiyor. Belli başlı oyunları destekliyor.
QUMAKEO16 Femtopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 MaxCaulfield dedi: Dostum boşuna sipariş etmişsin o oyunu desteklemiyor. Belli başlı oyunları destekliyor. Genişletmek için tıkla... PES 17 destekler mi peki ?
MaxCaulfield dedi: Dostum boşuna sipariş etmişsin o oyunu desteklemiyor. Belli başlı oyunları destekliyor. Genişletmek için tıkla... PES 17 destekler mi peki ?
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 QUMAKEO16 dedi: PES 17 destekler mi peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır desteklemez
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.771 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #5 FIFA 17 Desteklenen oyunlar arasında değil. Buradaki linkten desteklenen tüm oyunları görebilirsin. FIFA 22&23 dışında PS5'de FIFA oyunu yok.
FIFA 17 Desteklenen oyunlar arasında değil. Buradaki linkten desteklenen tüm oyunları görebilirsin. FIFA 22&23 dışında PS5'de FIFA oyunu yok.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.582 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #6 kebab man dedi: FIFA 17 Desteklenen oyunlar arasında değil. Buradaki linkten desteklenen tüm oyunları görebilirsin. FIFA 22&23 dışında PS5'de FIFA oyunu yok. Genişletmek için tıkla... Bunlar desteklenen değil, PS5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapılan oyunlar. QUMAKEO16 dedi: Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sisteminizin en güncel sürümde olması lazım, yine de okumazsa disk arızalıdır.
kebab man dedi: FIFA 17 Desteklenen oyunlar arasında değil. Buradaki linkten desteklenen tüm oyunları görebilirsin. FIFA 22&23 dışında PS5'de FIFA oyunu yok. Genişletmek için tıkla... Bunlar desteklenen değil, PS5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapılan oyunlar. QUMAKEO16 dedi: Merhaba. Sorum şu. Ben FIFA 17 sipariş ettim, geldiğinde PS 5'e taktım fakat oyun diski algılanamadı yazıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sisteminizin en güncel sürümde olması lazım, yine de okumazsa disk arızalıdır.