PS 5'i satıp yerine Steam Deck almak mantıklı mı?

MetehanTnd1

Femtopat
Daha fazla  
PS+ a gelen zamla birlikte acaba PS 5'ı satıp yerine Steam Deck gibi bir el konsolu almayı düşünmeye başladım ve bunun en büyük sebebi tabii ki de PS'in absürt derecede pahalı olması zaten normal oyun alamıyorum. Bu oyunlar AAA oyunlar ve en düşüğü 1.800TL gibi bir fiyattan başlıyor. Ben de PS 5'in yerine Steam Deck alsam mı gibi bir düşünceye kapıldım. Sizce değer mi? Aldığıma pişman olur muyum? Pahalı olmasına rağmen PS'den devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSN kardeşliğin yoksa pek bir anlamı yok ps5in. Zaten artık oyunda yapmıyorlar. Steam deck ne kadar bilmiyorum ama oyun pc si toplayabilirsin bütçen yetiyorsa.

GTA VI ile konsolların bir nebze daha değerlenmesi mümkün. Ama TR'de PS devri hemen hemen bitmiş durumda.

İkisi apayrı şeyler, biri el konsolu değeri ise normal konsol. Eğer sürekli dışarı çıkıyorsan ve dışarıda oyun oynamak istiyorsan o zaman mantıklı. Yok ben evde oyun oynuyorum sadece diyorsan da o zaman kendine xbox al. Bu arada AAA oyunlar steam'de de pahalı.

İkisi apayrı şeyler, biri el konsolu değeri ise normal konsol. Eğer sürekli dışarı çıkıyorsan ve dışarıda oyun oynamak istiyorsan o zaman mantıklı. Yok ben evde oyun oynuyorum sadece diyorsan da o zaman kendine Xbox al. Bu arada AAA oyunlar Steam'de de pahalı.

Evet pahalı ama PS de 3500TL olan oyun Steam'de 1700 TL.

PSN kardeşliğin yoksa pek bir anlamı yok PS5'in. Zaten artık oyunda yapmıyorlar. Steam Deck ne kadar bilmiyorum ama oyun PC'si toplayabilirsin bütçen yetiyorsa.

PC başına oturup büyük oyun oynamayı pek sevdiğimi söyleyemem daha çok yatağa yatayım rahat rahat oynayabileyim kafasındayım.

İkisi apayrı şeyler, biri el konsolu değeri ise normal konsol. Eğer sürekli dışarı çıkıyorsan ve dışarıda oyun oynamak istiyorsan o zaman mantıklı. Yok ben evde oyun oynuyorum sadece diyorsan da o zaman kendine Xbox al. Bu arada AAA oyunlar Steam'de de pahalı.

Belki Series X ile takaslayabilirim ya da PSi satıp Series S de alabilirim zaten özel oyunların çoğunu bitirdim diyebilirim beni tutan şey şu anlık PS kontrolcüsü denilebilir.

Evet pahalı ama PS de 3500TL olan oyun Steam'de 1700 TL.

PC başına oturup büyük oyun oynamayı pek sevdiğimi söyleyemem daha çok yatağa yatayım rahat rahat oynayabileyim kafasındayım.

Belki Series X ile takaslayabilirim ya da PSi satıp Series S de alabilirim zaten özel oyunların çoğunu bitirdim diyebilirim beni tutan şey şu anlık PS kontrolcüsü denilebilir.
Xbox oyunları. Fiyatları çok güzel indirimlere gidiyor şuan da da öyle bak indirimler devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı