Sicraen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 PlayStation 5 cihazlarda aktif olarak Discord'u nasıl kullanabileceğimizi bilen var mı?
Çözüm Yerayay 17 Aralık 2024 VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu.
VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.223 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu. Artı 0 Eksi Çözüm
VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu.
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Superonline sağlayıcısında dns çalışmıyor fakat turknet te vpn olmadan discord çalışıyormuş sanırım ps5 te denemek lazım Artı 0 Eksi
Superonline sağlayıcısında dns çalışmıyor fakat turknet te vpn olmadan discord çalışıyormuş sanırım ps5 te denemek lazım
Chamber3434 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon:Samsung Galaxy A24 5G PC:Hp Laptop AMD Radeon 5550 Konsol: PlayStation 5 Slim Digitial Version Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 Yerayay dedi: VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... ben dns ayarladım ve oldu türknet internet erencandurmus dedi: Superonline sağlayıcısında dns çalışmıyor fakat turknet te vpn olmadan discord çalışıyormuş sanırım ps5 te denemek lazım Genişletmek için tıkla... hocam vodafone ve türknette dns açılabiliyor onla girilebilir onun dışındaki sağlayıcılarda dns çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: VPN diye bir şey yok zaten. DNS değiştirmeye çalışabilirsin onu da başka bir konuda biri yapmisti çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... ben dns ayarladım ve oldu türknet internet erencandurmus dedi: Superonline sağlayıcısında dns çalışmıyor fakat turknet te vpn olmadan discord çalışıyormuş sanırım ps5 te denemek lazım Genişletmek için tıkla... hocam vodafone ve türknette dns açılabiliyor onla girilebilir onun dışındaki sağlayıcılarda dns çalışmıyor.