PS+ aboneliği iptal iptalinde para iadesi nasıl alırım?

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
PS+ 3 gün önce 1 senelik abonelik almıştım ama PS4 almaktan vazgeçince aboneliği iptal ettim. Para iadesini nasıl alırım?
Desteğe yazdım fakat cevap gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, abonelik ilk defa satın alım ise (yinelenen değil ise) 14 günlük bir iade süreciniz var.
"destek@tr.playstation.com" bu adrese durumunuzu belirten bir mail atarak iade sürecini başlatabilirsiniz.

Ardından bir temsilci sizinle mail yolu ile tekrar iletişime geçiyor ve durum hakkında bilgilendirmesini yapıyor.

Not: Eğer ilk satın alım değil yinelenen abonelik ise iade edilemiyor, bilginize.

Merhaba, abonelik ilk defa satın alım ise (yinelenen değil ise) 14 günlük bir iade süreciniz var.
"destek@tr.playstation.com" bu adrese durumunuzu belirten bir mail atarak iade sürecini başlatabilirsiniz.

Ardından bir temsilci sizinle mail yolu ile tekrar iletişime geçiyor ve durum hakkında bilgilendirmesini yapıyor.

Not: Eğer ilk satın alım değil yinelenen abonelik ise iade edilemiyor, bilginize.

İlk kez satın aldım, satın aldığım e maili de konu içinde belirttim destek ekibine. Umraım yardımcı olurlar. Kaç günde geri dönüş yaparlar?

Hocam kartınıza geri aktarılır zaten siz bir şey yapmıyorsunuz.

Ama 1 sene daha kullanmaya devam edebilirsiniz yazıyor. Para iadesi için destek ekibiyle iletişime geçin yazıyordu.

İlk kez satın aldım, satın aldığım e maili de konu içinde belirttim destek ekibine. Umraım yardımcı olurlar. Kaç günde geri dönüş yaparlar?

İlk satın alım ise endişe edecek bir durum yok 14 gün süremiz var. Belirtmiş olduğum mail adresi üzerinden ulaşım sağladıysanız 1-2 gün içinde dönüş yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı