E.E.E Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 RDR2 almaya çalışıyorum ama PS App bir türlü kabul etmiyor PSN Store'da da aynı 2 farklı kartla denedim kartınızın süresi dolmuştur dedi. Ne olur yardım edin.
RDR2 almaya çalışıyorum ama PS App bir türlü kabul etmiyor PSN Store'da da aynı 2 farklı kartla denedim kartınızın süresi dolmuştur dedi. Ne olur yardım edin.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 24 Kasım 2023 #2 Bankanızla görüştünüz mü? Banka uygulamanızdan sanal kart oluşturabiliyorsanız tutarı kadar bir kart oluşturup o şekilde deneyin. Artı 0 Eksi
Bankanızla görüştünüz mü? Banka uygulamanızdan sanal kart oluşturabiliyorsanız tutarı kadar bir kart oluşturup o şekilde deneyin.
KS KS E.E.E Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #3 Yok görüsmedim zaten 2 farklı karttan denedim kartlatda bir sorum oldugunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 24 Kasım 2023 #4 E.E.E dedi: Yok görüsmedim zaten 2 farklı karttan denedim kartlatda bir sorum oldugunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bankanızla görüşüp durumu izah edin. Artı 0 Eksi
E.E.E dedi: Yok görüsmedim zaten 2 farklı karttan denedim kartlatda bir sorum oldugunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bankanızla görüşüp durumu izah edin.