ExclusiveFruit Zeptopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) ExclusiveFruit dedi: Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... ExclusiveFruit dedi: Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1675094773890.jpg 35,2 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleme: 30 Ocak 2023
Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) ExclusiveFruit dedi: Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... ExclusiveFruit dedi: Ben bir kod kullanırken bir sorun yaşadım, nasıl bu sorunu çözebilirim? (Para birimi $ olmasının sebebi ABD'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla...