S snaks Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Merhaba. Bir yakinim yurt disindan hediye direksiyon seti aldi. Direksiyon setinin kutusunda PS yaziyordu sadece. (daha görmedim konuşurken gösterdi). Sanirim sadece PS icin. PC'ye bağlayabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.
Merhaba. Bir yakinim yurt disindan hediye direksiyon seti aldi. Direksiyon setinin kutusunda PS yaziyordu sadece. (daha görmedim konuşurken gösterdi). Sanirim sadece PS icin. PC'ye bağlayabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.
M mami2kk Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 Bir kere dene anlarsın burada sormana gerek yok.
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 snaks dedi: Merhaba. Bir yakinim yurt disindan hediye direksiyon seti aldi. Direksiyon setinin kutusunda PS yaziyordu sadece. (daha görmedim konuşurken gösterdi). Sanirim sadece PS icin. PC'ye bağlayabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... İsmi ne direksiyon setinin? Belki bilindik bir şeyse ona göre yönlendirebiliriz belki hocam
snaks dedi: Merhaba. Bir yakinim yurt disindan hediye direksiyon seti aldi. Direksiyon setinin kutusunda PS yaziyordu sadece. (daha görmedim konuşurken gösterdi). Sanirim sadece PS icin. PC'ye bağlayabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... İsmi ne direksiyon setinin? Belki bilindik bir şeyse ona göre yönlendirebiliriz belki hocam
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 30 Ekim 2024 #4 Hangi marka model hocam direksiyon setiniz?