PS Emulator ile TLOU oynamak

Rpcs3 emülatörünü indirip kurun, PS3'ün son yazılım güncellemesini de indirip RPCS3'e yükledikten sonra Google'dan Last of ISO dosyasını indirip RPCS3 aracılığıyla oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
RPCS3'ün sitesinden hangi oyunların oynanbilir durumda olduğunu kontrol etseniz iyi edersiniz zira bir sürü oyun oynanabilir durumda değil ve TLOU onlardan birisiydi diye hatırlıyorum.

RPCS3'ün sitesinden hangi oyunların oynanbilir durumda olduğunu kontrol etseniz iyi edersiniz zira bir sürü oyun oynanabilir durumda değil ve TLOU onlardan birisiydi diye hatırlıyorum.
Düzeltiyim ingame halinde mevcut.
RPCS3 emülatörünü indirip kurun, ps3 ün son yazılım güncellemesini de indirip RPCS3 e yükledikten sonra google dan last of iso dosyasını indirip RPCS3 aracılığıyla oynayabilirsiniz.
Peki düzgün bir şekilde oynayabilir miyim?
Last of Us pek oynanabilir durumda değil. Emulator geliştirildikçe oynanır hale gelecektir. Ama MGS 4 oynayabilirsin, 45+ FPS veriyor ki sistemin iyi.
Videolarını izledim benim sistemime yakın insanların, oynanılarbilir halde değildi demek istediğin bu mu?

Son düzenleme:
Düzeltiyim ingame halinde mevcut.

Peki düzgün bir şekilde oynayabilir miyim?

Videolarını izledim benim sistemime yakın insanların, oynanılarbilir halde değildi demek istediğin bu mu?
Sistemle alakasız, emulator'un çalışma şekli şu an için yeterli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…