PS exclusive oyunları bitiyor

Enis kirazoğlu izlemişsiniz besbelli

PC, en fazla oyuna sahip platformdur. Hiç kimse bunun aksini iddia edemez Konsollar, yılda bir elin parmağını geçmeyen AAA oyuna sahip oldu diye en çok oyuna sahip platform olmadı.
En çok oyuna sahip olan taraf değil, en çok gelir sağlayan taraf. Ayrıca yılda bir elin parmağını geçmeyen dediğiniz oyunlar, genellikle yılın oyunu olmaya aday oluyorlar.

Özel oyunlara gelirsek, süreli bir exculisive formülüne geçiyorlar. Bunun 1 yıl olacağı konuşuluyor ama kesin bir şey değil. Satış rakamlarına göre süreyi arttırabilir.

PC, en fazla oyuna sahip platformdur. Hiç kimse bunun aksini iddia edemez konsollar, yılda bir elin parmağını geçmeyen AAA oyuna sahip oldu diye en çok oyuna sahip platform olmadı.

God of War, Last of Us, Ghost of Tsushima, Marvel spider-man bizde de olmasaydı bende anca oyun çokluğundan övünürdüm.
Ben burada şunu demek istedim insanlar donanım olarak ucuzluk olarak daha iyi olan Xbox yerine sadece Exclusive olduğu için Ps seçiyorlardı ama şimdi illaki konsol alacak birisi Xbox ı tercih edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…