T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2024 #1 PS appten giriş yapabiliyorum ama konsoldan olmuyor yardım. Dosya Ekleri BEB29F81-AAFE-47C3-87B2-C48F58A9846E.jpeg 158,1 KB · Görüntüleme: 53
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 T A L O dedi: PS appten giriş yapabiliyorum ama konsoldan olmuyor yardım. Genişletmek için tıkla... Kardeşlik vs yaptınız mı başka hesapla?
T A L O dedi: PS appten giriş yapabiliyorum ama konsoldan olmuyor yardım. Genişletmek için tıkla... Kardeşlik vs yaptınız mı başka hesapla?
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2024 #3 KİNGSEMİH dedi: Kardeşlik vs yaptınız mı başka hesapla? Genişletmek için tıkla... Hesabım kardeşliği var evet
KİNGSEMİH dedi: Kardeşlik vs yaptınız mı başka hesapla? Genişletmek için tıkla... Hesabım kardeşliği var evet
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 T A L O dedi: Hesabım kardeşliği var evet Genişletmek için tıkla... Kardeşlik yaptığınız kişi çıksın hesabınızdan. Sonra tekrar girsin.
T A L O dedi: Hesabım kardeşliği var evet Genişletmek için tıkla... Kardeşlik yaptığınız kişi çıksın hesabınızdan. Sonra tekrar girsin.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Kardeşlik yaptığınız kişi çıksın hesabınızdan. Sonra tekrar girsin. Genişletmek için tıkla... Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı T A L O dedi: Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı Genişletmek için tıkla... Oyunları vb
KİNGSEMİH dedi: Kardeşlik yaptığınız kişi çıksın hesabınızdan. Sonra tekrar girsin. Genişletmek için tıkla... Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı T A L O dedi: Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı Genişletmek için tıkla... Oyunları vb
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #6 T A L O dedi: Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkış yapmadığı sürece kullanır. Önce onun çıkması lazım hesaptan ki sen konsoluna giriş yap. Uygulamadan şu an değiştirmen bir şey ifade etmeyecek.
T A L O dedi: Şifresini değiştirsem kardeşlik yaptığım kişi hala kullanırmı Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkış yapmadığı sürece kullanır. Önce onun çıkması lazım hesaptan ki sen konsoluna giriş yap. Uygulamadan şu an değiştirmen bir şey ifade etmeyecek.
J JuncioN Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #7 sorunu çözebildiniz mi ?
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Şubat 2024 #8 JuncioN dedi: sorunu çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet çözebildim
J JuncioN Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #9 T A L O dedi: Evet çözebildim Genişletmek için tıkla... nasıl çözüldü anlatabilirmisiniz
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Şubat 2024 #10 JuncioN dedi: nasıl çözüldü anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Hesaba önceden girdiğim için ayarlara gidip hesabını kaldırıp öyle girdim düzeldi
JuncioN dedi: nasıl çözüldü anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Hesaba önceden girdiğim için ayarlara gidip hesabını kaldırıp öyle girdim düzeldi