Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 700 Çözümler 3 Pazar 23:59 #1 Şifreyi unuttum ama mail adresine sıfırlama postası yolluyorum ve gelen bağlantıda linke tıklıyorum, doğum günümü soruyor ve onu da yanlış işaretlemiştim, onu da bilmiyorum. Bu konuda PS yardımcı olur mu?
Şifreyi unuttum ama mail adresine sıfırlama postası yolluyorum ve gelen bağlantıda linke tıklıyorum, doğum günümü soruyor ve onu da yanlış işaretlemiştim, onu da bilmiyorum. Bu konuda PS yardımcı olur mu?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.335 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:34 #2 destek@tr.playstation.com adresine mail atabilirsin. Yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 700 Çözümler 3 Pazartesi 12:36 #3 Yerayay dedi: destek@tr.playstation.com adresine mail atabilirsin. Yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 13:09 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: destek@tr.playstation.com adresine mail atabilirsin. Yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.