PS kafede çalışılır mı?

Arel1

Hectopat
Bir süreliğine PS Cafe de çalışacağım. Hiçbir tecrübem yoktur. Birkaç yere numaramı bıraktım arayacaklar. Sorum şunlar;
-Patrona neler sormam lazım?
-Orada çalışırken neler yapılıyor, neler yapabilirim? PS hakkında pek bilgim yoktur, bilgi verir misiniz?
Bir de part time ne demek oluyor? Günlük kaç TL almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

PS hakkında bilgisi olmayan birinin internet Cafe'de çalışmak istemesi komikmiş başka bir işe gitmenizi tavsiye ederim uçak sürmeyi bilmeyen pilot gibi bir durum olmuş sizinki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyurun.

Part-Time ise yarı zamanla çalışmak demek kısaca.

Bu işi bilmeden girilmez part time mesela sabah 8'den 5E kdar Full time ise tüm gün part time demek kısaca yarım zamanlı iş ona göre de paran az oluyor tabii ki.

Zaten gittiğin yerlere de PS hakkında bir şey bilmiyorum dediysen aramazlar seni.

İstediğin işi yaparsın. Müşteri gelecek koltuk gösterecek, cihazı açıp kolu eline verip geçip masana oturacaksın. Sabah dükkanı açtığında bir süpürge bir paspas okadar. Parası seni tatmin ediyorsa geç yap. Geçiçi olarak yapılacak zevkli bir iş bence.

Yorumumu düzenliyorum tekrar burda işi bilmeden başvurman saçma, aramazlar etmezler diyen arkadaşlara özellikle kulak asma. Şuanda kurumsal bir şirkette satış departmanında kıdemli bir satıcıyım. Hiç satış tecrübem yoktu ve satışla alakalı bir okul falanda okumadım. Herşeye rağmen 1 seneyi doldurdum, şirket arabamı falanda verdi. İstediğinde oluyor inan yeter. Başarılar.

Çok haklısın.
Zaten belirttim pek tecrübem yoktur, daha çok garsonluk olarak çalışmak istediğimi belirttim.Saatine 22₺ dedi birisi, diğeri de arayacak beni, işi vardı sonra konuşalım dedi.

O mekanlar genelde tecrübeli almazlar, korkma işi öğrenmek istediğini söyle.
Evet, gittiğimde tecrüben varmı diye sormadı. Oyun açmayı, kol bağlamayı felan bilmiyormusun dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…