PS Kafeden PS3 Alınır mı?

Makaleler
5
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Çanakkale'deyim. Kendi SuperSlim makinemi sattım. Kendime FAT ve SLIM kasa arıyorum.
2 Fat 1 Slım kasa buldum.
Slim kasa 450 lira. Yanında ufak tefek oyunlar var. Kırık değil ama kırılabilir.
FAT Kasa 500 lira. 4 kol ve PES 2014 var. Kırık değil ama kırılabilir.
2. fat kasa. 500 Lira. Kırık. Multimanlı. İçi oyun dolu.
Hepsinin fiyatı aynı sayılır. Slim kasa alırsan 120 lira verip kırdıracağım. Diğer FAT kasa da aynı şekilde. Hiç ayrıyeten masrafa gerek yapmadan direk kafeden alıp eve getirip kuracağım.
Bu 8. Playstation 3'üm olacak. Az çok sağlam veya elinde patlayacak modelleri biliyorum. Fat kasalar eski ama adam akıllı bakımlarıın yaparsan kullanılabilir taş gibi makınalardır.
Ayıryetten şöyle düşünüyorum. Zaten kafe sahibi bunun içine açar temizler bakımını yapar temiz temiz kullanır. Ama hangi ev kullanıcısının evinde TORX vida var. Bir de böyle düşünüyorum.
Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda haklisiniz. Bende ev kullanicisindan FAT kasa aldim. Hic pisman degilim.

Forumlarda FAT kasayi yerden yere vuruyorlar. Cok isiniyor, RLOD verir, elinde patlar gibisinden. Aldim suanda televizyonun yanina diktim duruyor. Piano Black olmasi, onun o kocaman kasasi kendini belli ediyor.

Kafeden PS3 Almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum bakımı yapılsa bile RSX ve CPU'nun vadesi dolunca o makine kurtulamaz günde minimum 6 saat çalışan bir cihaz alıyorsunuz,fan sesi,kendi kendine kapanma,donma,takılma,ekranın kendi kendine kapanması,hatta YLOD gibi arızalarla karşılaşma durumunuz yüksek 500 TL'ye internetten temiz oyunlu PS3 alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı