PS kafeden PS4 kolu alınır mı?

Bütçe
2000-3000 TL

Emir 0.9

Centipat
Daha fazla  
(PC için kullanacağım) merhaba, uzun süredir eski kırılan DualShock 4 kolumun üzerine uzun süredir bir gamepad arıyordum. Xbox 9. nesil ve DualSense 5 gibi konsollar aşırı bir gereksiz fiyat artışı var. 4-5 bin fiyat civarlarında dolaşmakta. Dün de gittiğim bir PS kafede elime aldığım DualShock 4 kolu aşırı hoşuma gitti. Dokusu, gecikmemesi, tuşları. Oynarken kontrol ettim, çalışmayan bir aksanı var mı diye. Herhangi bir problemini göremedim. Sordum kafe sahibine, 1.5-2 bin TL civarında anlaşabiliriz dedi. Orijinal Sony ürünü olduğunu belirtti. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz çünkü orada aktif olarak kullanılıyor ömrünü daha hızlı tamamlar 2.el başka bir kişiden alabilirsin. Ben çakma DualShock 4 kullanıyorum tek eksi yanı r2, L2 hissiyatı çok kötü.

Alınmaz.

Alınmaz çünkü orada aktif olarak kullanılıyor ömrünü daha hızlı tamamlar 2.el başka bir kişiden alabilirsin. Ben çakma DualShock 4 kullanıyorum tek eksi yanı r2, L2 hissiyatı çok kötü.
Hocam 2. El Sahibinden Gibi falan sitelere bakıyorum Kimi orjinal yazıp 500 demiş kimi 2000 demiş bakıyorsun ikisininde açıklaması Sorunsuz Hatasız orjinal vb. Falan filan hangisine güveneceğinide bilemiyorsun

Nerden alabilirim hocam

Hocam PS4 kolunu ben PC'de çok stabil oynayamadım. Emulator veya ekstra uygulama gerekti hep. O fiyatlarda başka kol almayı düşünür müsünüz?

Hocam PS4 kolunu ben PC'de çok stabil oynayamadım. Emulator veya ekstra uygulama gerekti hep. O fiyatlarda başka kol almayı düşünür müsünüz?

DS4 ile kolayca kurabiliyorsunuz.

Hocam ben Daha önceden kullanıyordum PC Bluetooth undan direkt bağla yapıyordum ve Direkt Çalışıyordu kendisi
Ekstradan bu fiyat aralığında önerilerinizi tabiki beklerim

Ben PS4 kolunu artık alabileceginiz guvenli bir yer olduğunu düşünmüyorum. PS kafedeki orijinaldir ama ömrü uzun olmaz.
PC için kullanacakmissiniz zaten başka bir şey bakın bence.

Hocam bende easysmx markasının var ve kollar çok iyi ona da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…