R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 PS kolunu kabloyla kasaya bağladım fakat olmadı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 RİCK GRİMES1 dedi: PS kolunu kabloyla kasaya bağladım fakat olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... PS tuşuna basınız mı? Artı 0 Eksi
RİCK GRİMES1 dedi: PS kolunu kabloyla kasaya bağladım fakat olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... PS tuşuna basınız mı?
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 582 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 19 Nisan 2023 #3 Dostum PlayStation kolunu Windowsa bağlaman için ek uygulama indirmen lazım. PS3 kolu bağlamak için buraya tıkla PS4 kolu bağlamak için buraya tıkla Verdiğim bilgi işine yaradıysa çözüm olarak seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dostum PlayStation kolunu Windowsa bağlaman için ek uygulama indirmen lazım. PS3 kolu bağlamak için buraya tıkla PS4 kolu bağlamak için buraya tıkla Verdiğim bilgi işine yaradıysa çözüm olarak seçebilirsiniz.
anilbuldu Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 687 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen / Görüntü Yönetmeni 19 Nisan 2023 #4 Kolun çalışması için DS4Windows gibi bir uygulama vardı, onu indirip ayarları yapmanız gerekiyor hocam. Artı 0 Eksi
Kolun çalışması için DS4Windows gibi bir uygulama vardı, onu indirip ayarları yapmanız gerekiyor hocam.
KS KS R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 D İsmail Ördek dedi: PS tuşuna basınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim. Artı 0 Eksi
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #6 Release ScpToolkit v1.6.238.16010 · nefarius/ScpToolkit Bu linkten program indirip PS kolunu XBOX olarak tanıtmanız gerekecek. En rahat kullandığım program ve sürüm bu oldu benim. Bu nedenle bunu öneriyorum. İndirince yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Release ScpToolkit v1.6.238.16010 · nefarius/ScpToolkit Bu linkten program indirip PS kolunu XBOX olarak tanıtmanız gerekecek. En rahat kullandığım program ve sürüm bu oldu benim. Bu nedenle bunu öneriyorum. İndirince yardımcı olurum.
KS KS R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 LionelHezarfen dedi: Dostum PlayStation kolunu Windows'a bağlaman için ek uygulama indirmen lazım. PS3 kolu bağlamak için buraya tıkla PS4 kolu bağlamak için buraya tıkla Verdiğim bilgi işine yaradıysa çözüm olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ama adam sağ tık yapınca yönetici olarak çalıştır çıkıyor ben de çıkmıyor. Artı 0 Eksi
LionelHezarfen dedi: Dostum PlayStation kolunu Windows'a bağlaman için ek uygulama indirmen lazım. PS3 kolu bağlamak için buraya tıkla PS4 kolu bağlamak için buraya tıkla Verdiğim bilgi işine yaradıysa çözüm olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ama adam sağ tık yapınca yönetici olarak çalıştır çıkıyor ben de çıkmıyor.
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 582 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 20 Nisan 2023 #8 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam denedim ama adam sağ tık yapınca yönetici olarak çalıştır çıkıyor ben de çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde başlatmayı dene. Artı 0 Eksi
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam denedim ama adam sağ tık yapınca yönetici olarak çalıştır çıkıyor ben de çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde başlatmayı dene.
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #9 RİCK GRİMES1 dedi: PS kolunu kabloyla kasaya bağladım fakat olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bluetooth aracılığı ile bağlamayı deneyin (PlayStation tuşu + share butonuna basılı tutarak). Artı 0 Eksi
RİCK GRİMES1 dedi: PS kolunu kabloyla kasaya bağladım fakat olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bluetooth aracılığı ile bağlamayı deneyin (PlayStation tuşu + share butonuna basılı tutarak).