PS kolu önerisi

GazneliMahmud

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
PC'ye FIFA23 yükledim. Kardeşimle oynamak istiyorum. Evde zaten dandik bir kol var ama ben orijinal PS 4 kolu almak istiyorum. Ama Hepsiburada'dan ya da Trendyol'dan baktığımda bile fiyat aralığı çok geniş. Hangisinin replika hangisinin orijinal olduğunu anlayamıyorum.
Marka olarak özellikle Sony seçtiğimde bile aynı kola farklı fiyatlar veriliyor. Bir 800 var bir 1000 var bir 1300 var aynı siyah kola. Hangisini neden almalıyım, yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
PC'ye FIFA23 yükledim. Kardeşimle oynamak istiyorum. Evde zaten dandik bir kol var ama ben orijinal PS 4 kolu almak istiyorum. Ama Hepsiburada'dan ya da Trendyol'dan baktığımda bile fiyat aralığı çok geniş. Hangisinin replika hangisinin orijinal olduğunu anlayamıyorum.
Marka olarak özellikle Sony seçtiğimde bile aynı kola farklı fiyatlar veriliyor. Bir 800 var bir 1000 var bir 1300 var aynı siyah kola. Hangisini neden almalıyım, yardımcı olur musun?

Sağlam uzun süre kullanacağın bir kol istiyorsan DualShock alma, hem soketi çok kötü hem orijinali bulman zor. Amazon.com.tr
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Bu ikisinden birini alabilirsin.

şimdilik yalnız pc var
hikayeli oyunları falan da bu bahsettiğim dandik koldan oynuyorum aldığım kolu hikayeli oyunlar için de kullanırım
Hocam o fiyat aralıklarında alacağınız ps4 kollarının hepsi çakma, arkadaşın önerdiği fantech shooter III güzel bir tercih olacaktır. Malesef ps tarzı simetrik dizilimli oyun kolları fazla tercih edilmediği için o fiyat aralığında sadece logitech f710 önerebilirim ama alabilirseniz fantech çok daha iyidir

Hocam o fiyat aralıklarında alacağınız PS4 kollarının hepsi çakma, arkadaşın önerdiği fantech shooter III güzel bir tercih olacaktır. Maalesef PS tarzı simetrik dizilimli oyun kolları fazla tercih edilmediği için o fiyat aralığında sadece Logitech F710 önerebilirim ama alabilirseniz fantech çok daha iyidir.

Logitech kalitesi güzel, bende F310 kullanıyorum sağlam bir kol. Ama F710 da kopma yaşayan çok kişi gördüm.

Hocam o fiyat aralıklarında alacağınız ps4 kollarının hepsi çakma, arkadaşın önerdiği fantech shooter III güzel bir tercih olacaktır. Malesef ps tarzı simetrik dizilimli oyun kolları fazla tercih edilmediği için o fiyat aralığında sadece logitech f710 önerebilirim ama alabilirseniz fantech çok daha iyidir
vatan bilgisayarda 1400e var
acaba onu mu alayım yoksa sizin bahsettiğiniz fantech shooter mı alayım
açık olmak gerekirse o kola tasarımı yüzünden pek sıcak bakmadım

Vatan Bilgisayar'da 1400e var.
Acaba onu mu alayım yoksa sizin bahsettiğiniz fantech shooter mı alayım.
Açık olmak gerekirse o kola tasarımı yüzünden pek sıcak bakmadım.

PS4 gamepadi eskide kaldı, artık kötü bir kol. Fantech shooter çok daha iyi. Tasarımı değişik gelebilir ama eline çok daha iyi oturacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı