Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #1 Selam herkese. Xbox Series S cihazım var gamepade alışamadım rahat rahat FIFA 22 oynayamıyorum PS kolu alsam Xbox'ta kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Selam herkese. Xbox Series S cihazım var gamepade alışamadım rahat rahat FIFA 22 oynayamıyorum PS kolu alsam Xbox'ta kullanabilir miyim?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Çalışmaz.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 16 Temmuz 2022 #3 yigithandeniz dedi: Selam herkese. Xbox Series S cihazım var gamepade alışamadım rahat rahat FIFA 22 oynayamıyorum PS kolu alsam Xbox'ta kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanamazsın ikisi birbirinden çok farklı şeyler.
yigithandeniz dedi: Selam herkese. Xbox Series S cihazım var gamepade alışamadım rahat rahat FIFA 22 oynayamıyorum PS kolu alsam Xbox'ta kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanamazsın ikisi birbirinden çok farklı şeyler.
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.334 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 16 Temmuz 2022 #4 Bunu yapan dönüştürücüler var. Ancak fiyatlarına baktım da, bir gamepad parası olmuşlar. Bir de kablolu oynamak durumunda kalıyorsunuz. Alışmaya çalışın. Zamanla sıkıntısız oynamaya başlarsınız.
Bunu yapan dönüştürücüler var. Ancak fiyatlarına baktım da, bir gamepad parası olmuşlar. Bir de kablolu oynamak durumunda kalıyorsunuz. Alışmaya çalışın. Zamanla sıkıntısız oynamaya başlarsınız.