Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Bende PS kumandası var. Ben onu Xbox kumdası olarak nasıl kullanabilirim? Kumanda kablolu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #2 Eymo17 dedi: Bende PS kumandası var. Ben onu Xbox kumdası olarak nasıl kullanabilirim? Kumanda kablolu. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için ise emülator indireceksiniz.
Eymo17 dedi: Bende PS kumandası var. Ben onu Xbox kumdası olarak nasıl kullanabilirim? Kumanda kablolu. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için ise emülator indireceksiniz.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 28 Ocak 2024 #3 DualSenseX indir, Xbox 360 olarak tanıt.
Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 Mehmet Akif T dedi: Hocam PC için ise emülator indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... evet yükledim sonra
Mehmet Akif T dedi: Hocam PC için ise emülator indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... evet yükledim sonra
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #5 Eymo17 dedi: evet yükledim sonra Genişletmek için tıkla... Hocam input ve output ayarı yapmanız lazım, YouTube'da indirdiğiniz gamepad emülatörü için tutorial vardır.
Eymo17 dedi: evet yükledim sonra Genişletmek için tıkla... Hocam input ve output ayarı yapmanız lazım, YouTube'da indirdiğiniz gamepad emülatörü için tutorial vardır.
Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #6 Mehmet Akif T dedi: Hocam input ve output ayarı yapmanız lazım, YouTube'da indirdiğiniz gamepad emülatörü için tutorial vardır. Genişletmek için tıkla... input ve output ne demek peki ben bu kumandayı google de kullnana bilirmiyim? Eymo17 dedi: input ve output ne demek peki ben bu kumandayı google de kullnana bilirmiyim? Genişletmek için tıkla... mesela ben bunu xbox un bulut oynatıcısınıda çalışır mı Son düzenleme: 28 Ocak 2024
Mehmet Akif T dedi: Hocam input ve output ayarı yapmanız lazım, YouTube'da indirdiğiniz gamepad emülatörü için tutorial vardır. Genişletmek için tıkla... input ve output ne demek peki ben bu kumandayı google de kullnana bilirmiyim? Eymo17 dedi: input ve output ne demek peki ben bu kumandayı google de kullnana bilirmiyim? Genişletmek için tıkla... mesela ben bunu xbox un bulut oynatıcısınıda çalışır mı