L Lionel Messi1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 17 Temmuz 2022 #1 Merhaba yakın zamanda PS almayı düşünüyorum. Nereden almalıyım? Teknosa ve Hepsiburada arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Merhaba yakın zamanda PS almayı düşünüyorum. Nereden almalıyım? Teknosa ve Hepsiburada arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur?
trolosqlfod Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #2 Lionel Messi1 dedi: Merhaba yakın zamanda PS almayı düşünüyorum. Nereden almalıyım? Teknosa ve Hepsiburada arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Sony Eurasia garantisi olduğu sürece her yerden alabilirsiniz.
Lionel Messi1 dedi: Merhaba yakın zamanda PS almayı düşünüyorum. Nereden almalıyım? Teknosa ve Hepsiburada arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Sony Eurasia garantisi olduğu sürece her yerden alabilirsiniz.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 PS5 için stok olan ilk yerden alabilirsiniz. Eğer PS4 ise 2.ele de yönelebilirsiniz.
L Lionel Messi1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 17 Temmuz 2022 #4 Herhangi bir sorun olursa satıcıyla iletişime geçmek gerekir mi peki yoksa Sony ile direkt iletişime geçebilir miyim?
Herhangi bir sorun olursa satıcıyla iletişime geçmek gerekir mi peki yoksa Sony ile direkt iletişime geçebilir miyim?
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #5 Eğer garantili bir ürün ise sizin ürünü satıcıya yollamanız gerekir. Satıcı Sony ile iletişime geçip sorunu çözmeye çalışır.
Eğer garantili bir ürün ise sizin ürünü satıcıya yollamanız gerekir. Satıcı Sony ile iletişime geçip sorunu çözmeye çalışır.