n7ru4o Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 PS now Cloud Gaming alacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum açıklayabilir misiniz?
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 10 Ocak 2024 #2 n7ru4o dedi: PS now Cloud Gaming alacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bildigim kadariyla PS Now Turkiye'de yok. Yanlissam duzeltin lutfen.
n7ru4o dedi: PS now Cloud Gaming alacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bildigim kadariyla PS Now Turkiye'de yok. Yanlissam duzeltin lutfen.
n7ru4o Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 goatcan dedi: Hocam bildigim kadariyla PS now Türkiye'de yok. Yanlissam duzeltin lutfen. Genişletmek için tıkla... VPN ile kullanıyorlar şu an xCloud kullanıyorum PS now da kullanmak istiyorum.
goatcan dedi: Hocam bildigim kadariyla PS now Türkiye'de yok. Yanlissam duzeltin lutfen. Genişletmek için tıkla... VPN ile kullanıyorlar şu an xCloud kullanıyorum PS now da kullanmak istiyorum.