PS Now Deneme Sürümünü Alamamak

• Konuyu başlatan Lintos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.403

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
2-3 ay öncesine kadar rahatlıkla kendimi İngiltere'de gösterip, deneme sürümünü aldığım PS Now'ın şu an deneme sürümünü mümkün değil alamıyorum. Beni sürekli Türkiye'de tespit edip başka sayfaya yönlendiriyor. Zor bela abone olma yerine kadar geliyorum, kart bilgilerini giriyorum, kartımı onaylıyor fakat abone olma yeri geldiği zaman işleminizi gerçekleştiremiyoruz tarzı bir yazı çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Last Of Us gibi bir oyunu sürüne sürüne emülatör tarzı yerlerden oynamak istemiyorum.

image_2020_10_07T23_55_54_745Z.png

2-3 ay öncesine kadar rahatlıkla kendimi İngiltere'de gösterip, deneme sürümünü aldığım PS Now'ın şu an deneme sürümünü mümkün değil alamıyorum. Beni sürekli ya Türkiye'de tespit edip başka sayfaya yönlendiriyor. Zor bela abone olma yerine kadar geliyorum, kart bilgilerini giriyorum, kartımı onaylıyor fakat abone olma yeri geldiği zaman işleminizi gerçekleştiremiyoruz tarzı bir yazı çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Last of Us gibi bir oyunu sürüne sürüne emülatör tarzı yerlerden oynamak istemiyorum.

Eki Görüntüle 695208

Türkiye'ye gelecekse gelmesini beklemeniz lazım :(

Türkiye'ye gelecekse gelmesini beklemeniz lazım :(
İnanın beklemeye gerek yok. 2-3 ay önce kendimi İngiltere'de gösterip abone oldum, ve çok güzel bir şekilde God Of War 3'ü bitirdim.
Yurtdışından rastgele bir kart bulup denediniz mi? Belki de kart burda olduğu için olmuyordur?
Fake generator şeklinde yapıp denedim, yine olmadı. Zaten 2-3 ay önce yaptığım zaman İninal sanal kart kullanmıştım, hiçbir sorun olmamıştı.

İnanın beklemeye gerek yok. 2-3 ay önce kendimi İngiltere'de gösterip abone oldum, ve çok güzel bir şekilde God Of War 3'ü bitirdim.

Fake generator şeklinde yapıp denedim, yine olmadı. Zaten 2-3 ay önce yaptığım zaman İninal sanal kart kullanmıştım, hiçbir sorun olmamıştı.
Bir şey soracağım hocam, PS Now ile God Of War(2018) oynanabiliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı