Kekoxyd Hectopat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 164 19 Kasım 2020 #1 Selamlar ben PS Now alacağım. Aklımda bir soru var. PS Now sadece DualShock 4 ile mi oynanıyor?
Claxel Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #2 Kanka soruyu anlamadım ama PlayStation'da bazı oyunlar klavye mouse destekliyor
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 19 Kasım 2020 #3 Direkt olarak DS4'ü destekliyor fakat bazı programlar aracılığı ile başka kolları tanıtabiliyorsunuz PS Now'a. X360 Controller Emulator gibi programlar iş görüyor diye biliyorum.
Direkt olarak DS4'ü destekliyor fakat bazı programlar aracılığı ile başka kolları tanıtabiliyorsunuz PS Now'a. X360 Controller Emulator gibi programlar iş görüyor diye biliyorum.
Kekoxyd Hectopat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 164 19 Kasım 2020 #4 Claxel dedi: Kanka soruyu anlamadım ama PlayStation'da bazı oyunlar klavye mouse destekliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bende kablolu ucuz gamepadlerden var. Olur mu diye sordum.
Claxel dedi: Kanka soruyu anlamadım ama PlayStation'da bazı oyunlar klavye mouse destekliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bende kablolu ucuz gamepadlerden var. Olur mu diye sordum.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 19 Kasım 2020 #5 Kekoxyd dedi: Kanka bende kablolu ucuz gamepadlerden var. Olur mu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Direk bağlarsan olmaz. Emüle etmen gerek. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapacaksın.
Kekoxyd dedi: Kanka bende kablolu ucuz gamepadlerden var. Olur mu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Direk bağlarsan olmaz. Emüle etmen gerek. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapacaksın.